Warme winterdesserts

Warme winterdesserts

Een warm dessert belichaamt de smaken van de winter. Of u nu kiest voor één van onze appeltaarten, een bordalou, chocolade moelleux, pastel de nata of een warme crumble, het is gegarandeerd een succes. Ontdek producten en recepten voor een warme, winterse afsluiting van het menu.


 

Warme peertjes met appelcrumble

Proef de verrukking van warme peertjes met red love appelcrumble, een smakelijk dessert voor het najaar of de winter. Recept voor circa 10 desserts.

Bekijk het recept

APPELCHIPS GROEN

Appelchips groen

Fruit layer25228830

2,50

per blik 30 gram


Appeltaart

Appeltaart is een tijdloze klassieker die warmte en comfort biedt, vooral tijdens de koude wintermaanden. De veelzijdigheid van appeltaart, van de variaties in de korst en toevoegingen zoals rozijnen of noten tot alle verschillende mogelijkheden voor toppings, maken dat u met appeltaart eindeloos kunt variëren.

PLAATGEBAK APPEL

Plaatgebak appel

Hanos selektie33206910

AMB. APPELTAART ROOMBOTER 10PNT
10,30 6,95

per doos 1700 gram

AMB. APPELTAART ROOMBOTER 12PNT
11,45 7,50

per doos 2000 gram

MIX VOOR APPELTAART

Mix voor appeltaart

Steensma33012370

Appeltaart in een glas

HANOS tip: Appeltaart in een glas

Appeltaart op net een andere manier serveren? Ga dan eens voor appeltaart in een glas! Dit dessert bestaat uit een mousse van witte chocolade, kaneelthee, crunchy bladerdeeg, rum rozijnen, appel swirls en salty caramel.

Bekijk het recept

Bordalou

Bordalou

Deze ambachtelijk bereide éénpersoonstaartjes zijn gevuld met een laagje spijs en verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals bijvoorbeeld appel en peer. Liever zelf uw taartje aftoppen? De bordalou basic kan naar eigen inzicht worden gevuld om zo uw eigen touch aan het product te geven. Heerlijk als warm dessert en te serveren met bijvoorbeeld ijs en vanillesaus, maar ook prima na het afbakken weer terug te koelen en te presenteren als royale koek!

Beschikbare varianten: Basic, Appel en Peer. Ongebakken, doos 10 stuks.

Bekijk de producten


 
Moelleux

Moelleux

Moelleux au chocolat is een chocoladecakeje met een gebakken buitenkant. Wanneer het cakeje wordt opengesneden, komt er warme, vloeibare chocoladevulling uit. Moelleux au chocolat worden ook wel chocolade lavacakejes genoemd.

MOELLEUX CHOCOLADE PREMIUM 90GR

Moelleux chocolade premium 90gr

Traiteur de paris33205420

MINI CHOCOLADE MOELLEUX 20GR

Mini chocolade moelleux 20gr

Dessert factory33210980

Moelleux

HANOS tip: zelf moelleux maken

Gaat u in plaats van ready-to-serve liever voor een eigengemaakte moelleux? Ontdek dan het recept voor deze lava cake op basis van Callebaut NXT chocolade.

Bekijk het recept
 
Pastel de nata

Pastel de nata

Pastel de nata, een iconisch Portugees gebakje, staat bekend om zijn knapperige, bladerdeeg korst en romige, vanille-gekruide custardvulling. In Portugal wordt deze lekkernij vaak geserveerd bij de koffie. De goudbruine bovenkant, licht gekarameliseerd, geeft een heerlijk contrast met de zachte, zoete binnenkant.

Pastel de nata

HANOS tip: zelf pastel de nata maken

Pastel de nata volgens recept van Michel van der Kroft, Chef de Cuisine van restaurant 't Nonnetje** in Harderwijk.

Bekijk het recept

Pavlova karamel

Recepttip: Pavlova karamel

De pavlova is een klassieker uit de Franse keuken. Dit luchtige, meringue-gebaseerde gerecht kenmerkt zich door een knapperige buitenkant en een zachte, marshmallow-achtige binnenkant, bekroond met een weelderige laag slagroom

Onze chef maakte een pavlova met een warme fudge en Baileys.

Bekijk het recept


Meer favoriete producten

TATIN TAARTJES PEER 75GR

Tatin taartjes peer 75gr

Maison noirhomme33215780

TATIN TAARTJES APPEL 75GR

Tatin taartjes appel 75gr

Maison noirhomme33215799

ANGLAISES 60GR

Anglaises 60gr

Maison noirhomme33215815

TARTELETTE TATIN 120GR

Tartelette tatin 120gr

Symphonie33205990


Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar