Versvishandel Jan van As

Versvishandel Jan van As

Seizoen, inspiratie en innovatie

Versvishandel Jan van As is de vaste leverancier van HANOS van een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment vis, schaal en schelpdieren. Gevestigd op het Food Center in Amsterdam is Jan van As één van Nederlands grootste leveranciers van verse vis. Met het verduurzamingsprogramma 'Vis&Seizoen' maakt Jan van As zich sterk voor het behoud van de vis in onze zee.

Versvishandel Jan van As streeft naar continue verbreding van zijn assortiment vis, schelp- en schaaldieren. Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale visafslagen. Zo garanderen zij topkwaliteit vis tegen scherpe prijzen. Versvishandel Jan van As wil bovendien voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten die op een ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Voor de horeca is betrouwbare levering van de vis uiteraard essentieel. Daarom wordt veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.

Meer over Versvishandel Jan van As


Online masterclasses Vis & Seizoen

De expertise van Versvishandel Jan van As vindt u terug in de online masterclasses die zij in samenwerking met HANOS verzorgen. Voor elk seizoen is een online masterclass opgenomen, waarin visspecialist Jakob Doorn u een kijkje in de keuken geeft en u inspireert met diverse producten.

Najaar

Winter

Voorjaar

Zomer


Lees meer over Jan van As

Missie & Visie - Jan van As

Ontdek de kernwaarden van Versvishandel Jan van As.

Vis&Seizoen | Jan van As

Initiatief om de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen.

Vis&Inspiratie | Jan van As

Platform en netwerk voor horecaprofessionals om bijeen inspiratie op te doen, kennis uit te wisselen en marktinformatie te delen.

Visit | Jan van As

Visit helpt ondernemers en chefs inhoudelijk verder door inspirerende masterclasses, praktische demo’s en met advies en trainingen.

Vis&Innovatie | Jan van As

Doelstelling voor de garantie van producten van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuws | Jan van As

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Versvishandel Jan van As.


Meer over vis, schaal- en schelpdieren bij HANOS

Inspiratie en recepten op het gebied van vis, schaal- en schelpdieren

Ontdek de wereld van vis, schaal- en schelpdieren bij HANOS. Maak kennis met ons unieke assortiment en laat u inspireren!

Lees meer