Evenementen

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!


Inspiratiesessies & masterclasses

Schrijf u in voor onze evenementen

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgelezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk de agenda

Online masterclasses & livestreams

Kijk online masterclasses & livestreams terug

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug


Recente online evenementen

Kijk hieronder onze meest recente online evenementen terug.

Masterclass Asian BBQ style

In deze masterclass neemt Tim Kan, ambassadeur van de Aziatische keuken, u mee in een inhoudelijke en intensieve kennismaking met de theorie en technieken van de Aziatische keuken. Deze masterclass is powered by Megachef.

Masterclass De Japanse keuken - Miso

Arjan Siemerink neemt u mee in de wereld van miso. Hij legt uit wat miso is én hoe u dit toepast. Hij laat zien dat er met miso nog zóveel meer mogelijk is dan bijvoorbeeld de verwerking in de bekende misosoep. Deze masterclass is powered by Yama.