Een uitgebreid vleesassortiment

In onze online slagerij maken we onderscheid tussen de productcategorieën vlees en vleeswaren. In veel restaurants is vlees de belangrijkste component van een maaltijd. Met deze gedachte in ons achterhoofd, zorgt HANOS voor het meest uitgebreide vleesassortiment. En om de kwaliteit van de producten te waarborgen werken we, samen met onze partner Horecaslager Van der Zee, uiteraard volgens de HACCP-kwaliteitszorgrichtlijnen. Herkomst, verwerking, smaak en versheid worden streng gecontroleerd.

Vleesspecialiteiten van eigen bodem

Maar natuurlijk vergeten we de vleesspecialiteiten van eigen bodem niet: Hollands gras lam, Vechtdal rund, Gaasterlands kruidenvarken en het Mangalica varken (Hongaars wolvarken) uit het Drentse Zuidwolde komen standaard voor in ons assortiment. We hebben een uitgebreid assortiment diepvriesvlees voorhanden. De shockfreezers zorgen ervoor dat de diepvriesproducten van uitstekende en gelijkblijvende kwaliteit zijn.

Vlees van over de hele wereld

We verkopen vlees van over heel de wereld. Iberico varkensvlees uit het zuiden van Spanje, boerderijvarken uit Zweden, mals rundvlees uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Namibië, Ierland en van het Europese continent en zacht lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en Engeland.

Wereldse vleeswaren

Naast ons vleesassortiment, levert HANOS nog eens ruim 500 vleeswarenvariaties, heel of gesneden. De herkomst is divers. Onze producten komen onder andere uit Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Wereldse vleeswaren dus! Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment, waarbij we ook uw vegetarische gasten niet zijn vergeten.