Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel is één van de partners in de Studio Senses centra. Voor horecakeukens, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorg, het onderwijs of recreatie kunt u bij Van Gestel terecht. Door te luisteren naar de wensen van u als klant, geeft Van Gestel professionele keukens een eigen gezicht en functionaliteit. Samen met de vakmensen en de opgedane kennis en ervaring binnen diverse branches, geeft Van Gestel advies op maat. Van het leveren van een koelkast tot het inrichten van een complete maatwerk keuken.

De aanpak van Van Gestel is simpel en effectief. Qua ontwerp, functionaliteit en uitstraling. En dat binnen vrijwel elk budget. Van adviseurs tot tekenaars, van monteurs tot projectleiders. De medewerkers van Van Gestel hebben de kennis van efficiënte routings, hygiëne, veiligheid en materialen. Daarnaast beschikt Van Gestel over een eigen service- en onderhoudsdienst voor montage, onderhoud en storingen aan uw professionele keuken. Met eigen culinair adviseurs in huis levert Van Gestel ook na oplevering de service die de klant mag verwachten. De culinair adviseurs demonstreren graag de apparatuur, zodat uw medewerkers precies weten hoe zij gebruik moeten maken van de nieuwe apparatuur in uw professionele keuken. Kom eens langs in één van de inspiratiecentra en laat u inspireren!

Meer over Van Gestel

Projectinrichting | Van Gestel

Het proces van idee tot oplevering.

Keukeninspiratie | Van Gestel

Bekijk de eerdere projecten van Van Gestel.

Assortiment apparatuur | Van Gestel

Van afzuigkap tot vacuümmachine.

Actuele thema's | Van Gestel

Van dry aging tot koken op inductie.

Kijkje in de keuken | Van Gestel

Bezoek één van de inspiratiecentra.

Over Van Gestel | Van Gestel

Maak kennis met Van Gestel en het team.


Vrijblijvend advies voor uw horecakeuken van onze partner Van Gestel?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passende keukenrichting en vlot handelen. Daar is Van Gestel sterk in. En dat laten zij u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van de vestigingen of plan vrijblijvend een afspraak met één van de specialisten. Van Gestel blijft u inspireren, van begin tot einde!