Van Gestel Grootkeukentechniek

log_vge_grijs_blauw_grootkeukentechniek-outline_747x000.png

Van Gestel Grootkeukentechniek is één van de partners in de Studio Senses experience centra. Van Gestel geeft de professionele keuken graag een eigen gezicht en functionaliteit. Binnen en buiten. Met smaakvolle keukeninrichtingen of een uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur & RVS-meubelen.

Voor horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens voor in de zorg, het onderwijs of recreatie. Oftewel, een pantry voor kleinschalig wonen, een opleidingskeuken, een krachtige horecakeuken of een gezonde kantine. Kortom: van koelkast tot en met compleet ingerichte maatwerkkeukens. Om dit allemaal vanuit eigen huis te kunnen bedienen, beschikt Van Gestel over ervaren adviseurs en specialisten, die het keukenvak tot in de puntjes beheersen. Van adviseurs tot tekenaars en van monteurs tot projectmanagers. Kom eens langs in één van de inspiratiecentra en laat u inspireren!

Vraag ons inspiratieboek aan

Vol met nieuwe en innovatieve grootkeuken oplossingen voor traditionele en eigentijdse restaurants, cafetaria's en verpleging.

Inspiratieboek aanvragen