Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel Grootkeukentechniek

Van Gestel Grootkeukentechniek is één van de partners in de Studio Senses centra. Voor horecakeukens, bedrijfsrestaurants of professionele keukens in de zorg, het onderwijs of recreatie kunt u bij Van Gestel Grootkeukentechniek terecht. Door te luisteren naar de wensen van de klant, geeft Van Gestel professionele keukens een eigen gezicht en functionaliteit. Samen met de vakmensen en de opgedane kennis en ervaring binnen diverse branches, geeft Van Gestel advies op maat. Van het leveren van een koelkast tot het inrichten van een complete maatwerk keuken.

De aanpak van Van Gestel is simpel en effectief. Qua ontwerp, functionaliteit en uitstraling. En dat binnen vrijwel elk budget. Van adviseurs tot tekenaars, van monteurs tot projectleiders. De medewerkers van Van Gestel hebben de kennis van efficiënte routings, hygiëne, veiligheid en materialen. Daarnaast beschikt Van Gestel over een eigen service- en onderhoudsdienst voor montage, onderhoud en storingen. Met een eigen culinair adviseur in huis levert Van Gestel ook na oplevering de service die de klant mag verwachten. De culinair adviseur demonstreert graag de apparatuur zodat medewerkers precies weten hoe zij gebruik moeten maken van de nieuwe apparaten. Kom eens langs in één van de inspiratiecentra en laat u inspireren!

Meer over Van Gestel
Projectinrichting | Van Gestel Grootkeukentechniek

Het proces van idee tot oplevering.

Keukeninspiratie | Van Gestel Grootkeukentechniek

Bekijk de eerdere projecten van Van Gestel.

Assortiment | Van Gestel Grootkeukentechniek

Van afzuigkap tot vacuümmachine.

Assortiment | Van Gestel Grootkeukentechniek

Van dry aging tot koken op inductie.

Kijkje in de keuken | Van Gestel Grootkeukentechniek

Bezoek één van de inspiratiecentra.

Over Van Gestel | Van Gestel Grootkeukentechniek

Maak kennis met Van Gestel en het team.

Meer lezen

Een kijkje in de keuken met het inspiratiemagazine van Van Gestel

In het allereerste magazine ‘Van Gestel - een kijkje in de keuken’ geeft onze partner Van Gestel u graag een kijkje in de keukens en het daarbij behorende assortiment apparatuur met de diverse mogelijkheden en toepassingen.

Blader door het magazine

Vrijblijvend advies voor uw horecakeuken van onze partner Van Gestel?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar is Van Gestel sterk in. En dat laten zij u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van de vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van de specialisten. Van Gestel verwelkomt u graag.