Online bestellen bij HANOS

Wij begrijpen dat u als professionele klant uw aankopen het liefst online bestelt en laat bezorgen. Bestellen bij HANOS gaat snel en eenvoudig via onze online shop, waarin u de mogelijkheid heeft meerdere bestellijsten samen te stellen en een persoonlijk assortiment te beheren. Met zo’n 300 vrachtwagens en eigen chauffeurs zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelde producten binnen de afgesproken levertijd in uw keuken worden bezorgd. Dit faciliteren wij al voor heel veel andere klanten. 

Heeft u ook interesse om uw goederen te laten bezorgen door HANOS?

U bent al klant

Bij de mogelijkheden van bestellen en bezorgen wordt gekeken naar afname en ordergrootte. Wij kijken graag samen naar uw mogelijkheden. Laat direct uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

U bent nog geen klant

Registreer u vandaag als HANOS-klant en krijg toegang tot alle vestigingen met het grootste en meest exclusieve assortiment uw horecabenodigdheden. Vervolgens kijken wij graag samen naar de mogelijkheden van bezorging.

Heeft u al een HANOS account om online te bestellen?

 HANOS-app

Ervaar het gemak van online bestellen met de HANOS-app

Met de app kunt u snel producten bestellen met de barcodescanner en altijd de nieuwste aanbiedingen bekijken. Log in met uw persoonlijke HANOS-account, plaats snel uw bestelling of sla je bestelling op en bestel op een voor u handig moment.

De app is nu te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store. Benieuwd hoe u de app gebruikt? Bekijk hieronder de handleiding.

Bekijk de HANOS-app handleiding


  • Levering 6 dagen per week

  • Tot in uw keuken bezorgd


 

HANOS Bezorging

HANOS is sinds het begin in 1975 uitgegroeid tot een grote organisatie. Het beheer van het logistieke proces hebben wij bewust altijd binnen HANOS gehouden.

Alle HANOS-chauffeurs zijn bij ons in dienst. Met ons wagenpark van zo’n 300 vrachtwagens kunnen wij het hele jaar per jaar overal in Nederland leveren. Alle vrachtwagens zijn volledig geconditioneerd waardoor wij uw totale bestelling - inclusief gekoelde en diepgevroren producten - in één keer bij u op locatie kunnen bezorgen.

Lees meer over HANOS bezorging

Online bestellen bij HANOS

Hoe werkt online bestellen bij HANOS?

In onze 'Handleiding online bestellen' nemen we u stap voor stap mee door het online bestelproces.

Non-food online bestellen: HANOS Shop

HANOS SHOP is dé online groothandel waar alle ondernemers terechtkunnen voor het grootste assortiment sfeer- en smaakmakers van de beste kwaliteit. Bij HANOS SHOP vindt u onder andere glaswerk, bestek, servies, maar ook (tuin)meubilair, wijn, barbecues en meer.

HANOS SHOP is toegankelijk voor alle ondernemers. Creëer eenvoudig een account met uw KVK-nummer óf postcode en profiteer van de voordelen van zakelijk bestellen! Bij HANOS SHOP vraagt u gemakkelijk online offertes op, bekijkt u prijzen in-én exclusief BTW en geniet u volop inspiratie en service. Gemakkelijk thuis of op de zaak bezorgd!

Ga naar HANOS Shop