Sous-vide bereide producten van topkwaliteit

Daily Fresh Food is ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdragen levert aan een vitaler leven. Better food, better life.
In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan sous-vide voorgegaarde producten van exclusieve kwaliteit. Altijd perfect gegaard, zo heeft u alle tijd voor de afwerking en serveert u gegarandeerd een signatuurgerecht vol van smaak.


Daily Fresh Food | HANOS

Daily Fresh Food

Daily Fresh Food is ervan overtuigd dat lekker en gezond eten een bijdragen levert aan een vitaler leven. Better food, better life. Als producent van lekkere en gezonde sous vide gerechten leveren zij maatwerk. Van eetcafé tot sterrenzaak en van academisch ziekenhuis tot zorginstelling. Vakmanschap en ambacht staan bij hen centraal, sinds 1936. Als totaalleverancier ontzorgt Daily Fresh Food haar Horeca en Care & Cure klanten op het gebied van eten en drinken.

Sous vide staat bij Daily Fresh Food aan de basis voor lekkere en gezonde voeding. Deze duurzame techniek hebben zij doorontwikkeld tot de perfecte balans van smaak en behoud van voedingsstoffen. In de grootste slowcook keuken van Nederland bereiden de vakmensen van Daily Fresh Food dagelijks sous vide gerechten.

Exclusief voor Hanos heeft Daily Fresh Food een assortiment sous vide producten ontwikkelt die een bijdrage leveren aan de kwaliteit en het gemak voor de keukenbrigade.


Behoud van vitaminen, mineralen, kleur, structuur en smaak

Met de grootste slowcook keuken van Nederland worden bij Daily Fresh Food sous-vide gerechten bereid op grote schaal met behulp van autoclaven. “Een autoclaaf is eigenlijk een heel groot waterbad waar vacuüm verpakt voedsel bereid wordt op een exact gecontroleerde temperatuur. Zo staan de producten niet direct in contact met het water. Dit water sijpelt in het waterbad, wat zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige garing. Temperatuur is een belangrijke factor. Alles wordt gegaard voor een langere tijd op een relatief lage en constante temperatuur. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de vitaminen en mineralen behouden blijven, maar ook de kleur, structuur en smaak.”

Daily Fresh Food | HANOS

De vele voordelen van Daily Fresh Food

Het werken met de sous vide producten van Daily Fresh Food kent veel voordelen:

  • Gegarandeerde lange houdbaarheid
  • Borging kwaliteit en voedselveiligheid
  • Perfecte basis voor de keukenbrigade
  • Eenvoudig te bereiden en mogelijkheid eigen touch
  • Beperkt derving
  • In een handomdraai gerechten geserveerd
  • Speelt in op trend van tijdsgebrek en minder personeel

Alle ruimte om een eigen touch aan producten te geven

"Ons assortiment is zeker niet standaard. Het mooie aan de sous-vide producten is dat ze het verlengstuk zijn voor de keukenbrigade. Van een stoofgerecht en een zacht gegaarde lamsnek tot aan een aardappelmousseline; in een handomdraai geeft de keuken de producten een eigen touch. Voeg bijvoorbeeld een beetje truffelpuree toe aan de aardappel-mousseline voor een heerlijke aardappel-truffelmousseline.”


Chef's Creation

Exclusief voor HANOS heeft Daily Fresh Food sous-vide bereide producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de kwaliteit én het gemak voor de keukenbrigade. Producten waarmee chefs zich onderscheiden én die in een handomdraai geserveerd kunnen worden.

Met de producten van Chef’s Creation bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Met Chef’s Creation behoudt u uw eigen signatuur én serveert u in een handomdraai de lekkerste gerechten.

Ontdek het aanbod

HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners