Ook in de professionele horecakeuken is veiligheid iets waar u rekening mee moet houden. Dank aan brandpreventie en EHBO-dozen in het geval van bedrijfsongevallen. Om te voorkomen dat eten bederft, kan een duidelijke labeling u goed helpen. Zo weet u precies wanneer bepaalde (onderdelen van) gerechten zijn bereidt en wat de uiterlijke serveerdatum is. Door hierin een consistente werkwijze te hanteren, garandeert u bovendien een grote mate van voedselveiligheid.

78 producten gevonden
Labellord mini aqua label

Labellord mini aqua label

Labellord60208004

Flush di met weg op

Flush di met weg op

Labellord60271570

Flush ma met weg op

Flush ma met weg op

Labellord60271561

Flush wo met weg op

Flush wo met weg op

Labellord60271589

Flush za met weg op

Flush za met weg op

Labellord60271614

Flush do met weg op

Flush do met weg op

Labellord60271598

Flush vr met weg op

Flush vr met weg op

Labellord60271605

Flush zo met weg op

Flush zo met weg op

Labellord60271623