In deze categorie vindt u alles voor moderne kooktechnieken, ook wel moleculair koken: het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.

127 producten gevonden
Gelburger

Gelburger

Sosa25236773

Manitol

Manitol

Sosa25236988

Cold procrema 100

Cold procrema 100

Sosa25236442

Air bag flour

Air bag flour

Sosa25236817

19,95

per pot 600 gram

Yuzu paste

Yuzu paste

Sosa25237558

Gelcrem hot

Gelcrem hot

Sosa25203978

Malto surprises

Malto surprises

Texturas25200613

Pastry emulsifier

Pastry emulsifier

Sosa25236460

Crumiel Surprises

Crumiel Surprises

Texturas25200622

33,15

per pot 400 gram

Transglutaminase

Transglutaminase

Ajinomoto25239716

Iota gelificacion

Iota gelificacion

Texturas25200088

Pro espuma calent

Pro espuma calent

Sosa25236951

Calcic sferificacion

Calcic sferificacion

Texturas25200024

Sucro emulsificacion

Sucro emulsificacion

Texturas25200131

Aardappelmeel air bag
16,70

per pot 650 gram

Aardappel granulaat air bag
19,50

per pot 750 gram

Gelcreme

Gelcreme

Sosa25236648

Air bag ground

Air bag ground

Sosa25236808

Ultratex 3

Ultratex 3

Sosa25245970