Studio Senses

Studio Senses

Beleving, daar draait het om

Volgens eigen zeggen een absolute must see voor iedereen die behoefte heeft aan creëren van een professionele sfeer- & smaakbeleving in hun bedrijf of instelling. Voor binnen, buiten en in de keuken. Soms voor een volledige projectinrichting. Van idee tot opening. Soms voor een uitgebreide collectie (buiten)meubelen, keukenapparatuur, verlichting en aankleding.

En soms aangevuld door extra smaakmakers zoals een sterk koffieconcept, verfrissend wijnconcept of onderscheidende tafelaankleding om een optimale beleving te kunnen ervaren. Altijd inspirerend en innovatief. Met gepassioneerde specialisten en persoonlijk betrokken projectmanager. Net even anders. Dat kunt u in één van de 4 Studio Senses inspiratiecentra verwachten.

Meer over Studio SensesAlles voor de horeca onder één dak

Kaja en Van Gestel zijn partners in Studio Senses. Van luisteren naar uw wensen tot creatief ontwerp en sterke realisatie. Kaja geeft sfeer en uitstraling aan het interieur en exterieur. Van Gestel geeft keukens de gewenste functionaliteiten en een eigen gezicht.


Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses
Studio Senses

HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners