• HGC-HANOS Gazet 15

    De HANOS Gazet 15 staat boordevol interessante aanbiedingen. Zowel op vers, food als non-food. Kom dus snel naar uw HANOS-vestiging en profiteer direct. De acties in de Gazet zijn geldig van 15 juli t/m 28 juli 2019. In de folder vindt u een voorproefje van ons gevarieerde aanbod. Lees snel verder en zoek dé deal om uw klant mee te verrassen.

    Geldig van 15-07-2019 t/m 28-07-2019
  • Magazine Casual Dining

    In dit magazine vertellen wij u alles over casual dining. Casual dining positioneert zich tussen het snelle fastfood en het traditionele restaurant, waarbij het draait om een combinatie van beleving, kwaliteit en gemak. Ideaal voor de drukke zomermaanden! Zo leest u bijvoorbeeld alles over ons snelle pasta-concept, fruitige maaltijden en betaalbare bistrowijnen.

    Geldig van 03-06-2019
  • Kaja Interieurs - Binnenmagazine

    Beleef hoe veelzijdig hospitality kan zijn. In dit magazine nemen we u graag mee in de wereld van interieur, inrichting en identiteit voor de hospitality branche. Of laten we onze hospitality concepten tot leven komen in aanverwante branches. Wij geloven namelijk dat een goed gekozen interieur een sleutelrol vervult bij de sfeer- & smaakbeleving.

    Geldig van 01-06-2019 t/m 01-06-2020
  • Magazine Verscollectie

    De lente is een mooi seizoen voor de horeca. In dit magazine laten we u kennismaken met ons voorjaarsaanbod, zoals asperges, exotisch wild, reebok en frisse Jersey kazen. We vertellen u de verhalen van St. Lucie, orange wijn, pastel de nata, regio- en wagyu runderen, de tuin van Herbas, de boeren Mathijssen, Zeilstra en Bosma, de Zeeuwse kingfish en nog veel meer.

    Geldig van 08-04-2019
  • Magazine Wereldse Smaken

    Ons culinair team dook voor u de keuken in met geweldige wereldse smaakmakers! Ontdek de extra smaakbeleving, die zij kunnen toevoegen. Ook besteden we aandacht aan de Japanse keuken met ingrediënten als dashi, yuzu en sesam en de kooktechnieken yaki en tempura. Verder leest u over de vele soorten azijn, olijfolie en bloem uit ons assortiment.

    Geldig van 11-03-2019
  • Wereldwijnen 2019-2020

    Voor iedere gelegenheid vindt u bij HANOS een geschikte wijn uit ons mooie assortiment. Exclusieve producten waarmee u een prachtige wijnkaart kunt samenstellen. Sinds 1989 selecteren wij met onze zelfstandige wijnimport zorgvuldig de mooiste wijnen van de beste wijnhuizen. U vindt bij ons bovendien het grootste Grand Cru assortiment van de Benelux.

    Geldig van 01-01-2019 t/m 31-12-2020
  • Wiskey van de maand - 2019

    De ‘whisky van de maand’ is in samenwerking met onze liquoristen geselecteerd uit ons aanbod malt whisky’s. En dat aanbod is enorm. Uit Schotland, Ierland, Taiwan om maar wat te noemen. De liefhebber van Whiskey zal zich helemaal thuis voelen in een HANOS vestiging. Een klein voorproefje kunt u alvast vinden in deze brochure.

    Geldig van 01-01-2019 t/m 31-12-2019
  • Likeur van de maand - 2019

    Genieten van lekkere likeur. Dat gebeurt op grote schaal. En dat is ook logisch, want er zijn heel veel verschillende soorten likeur. Met fraaie kleuren en exotische smaken. Voor iedere gelegenheid. Bovendien zijn likeuren een belangrijk bestanddeel voor cocktails. Ons assortiment is dan ook indrukwekkend. We hebben er twaalf voor u uitgelicht in deze folder.

    Geldig van 01-01-2019 t/m 31-12-2019
  • Gin van de maand - 2019

    Iedere maand bieden wij u een mooie gin aan uit ons ruime assortiment. Leek gin een aantal jaren geleden een kortstondige hype, inmiddels is het een zeer gerespecteerd onderdeel van het drankenassortiment. Naast malt whisky is gin op dit moment het snelst groeiende segment. HANOS presenteert u met trots een assortiment met meer dan 250 soorten gin.

    Geldig van 01-01-2019 t/m 31-12-2019
  • Magazine Kerst 2018

    December is de drukste en mooiste periode voor de horeca. Wij helpen u graag op weg met ons Kerstmagazine, zodat u een goede indruk kunt maken op uw gasten. U leest meer over onze sfeervolle feestcollecties non-food, klassieke vleesproducten (maar ook vis én groenten), smaakvolle kerstrecepten en natuurlijk veel advies over welke wijnen u deze feestdagen schenkt!

    Geldig van 03-12-2018
  • Magazine Patisserie/Kaas 2018

    In ons Patisserie/Kaas Magazine leest u alles over ons assortiment basisingrediënten waarmee u taarten, chocolade en desserts creëert, de toenemende vraag naar lactosevrije en plantaardige roomalternatieven, hét ideale kaasplateau: van witte korstkazen tot blauwaderkazen en van mild naar pittig en verwarmende koffie- en theecocktails.

    Geldig van 22-10-2018
  • Online Tableware Magazine

    Ons unieke tableware assortiment is er een waar we trots op zijn! Van de kleurrijke serviezen tot de trendy glazenseries en unieke bestekconcepten: wij durven te zeggen dat wij alle non-food artikelen hebben om uw gedekte tafel compleet te maken. Gaat u voor de bekende A-merken zoals Serax en Villeroy & Boch of voor het HANOS private label Select Dinnerware?

    Geldig van 12-10-2018 t/m 30-12-2020
  • Magazine Najaar/Wijn 2018

    Na een hete, droge zomer staat de koele herfst voor de deur. Voor veel chefs is dit een aangenaam seizoen, dankzij de aanvoer van wild en najaarsgroenten met hun aardse smaken, volle wijnen en warme kleuren. We hebben dan ook met veel plezier dit magazine voor u samengesteld. Vol informatie, recepten, tips en inspiratie voor mooie menu’s.

    Geldig van 10-09-2018
  • Zomermagazine 2018

    Bent u ook zo blij met de zomer? Vrolijke bezoekers op uw terras en gasten die tot na zonsondergang blijven zitten en zo uw omzet verhogen. In dit zomermagazine vindt u dan ook volop inspiratie, tips, recepten en cocktails voor uw terraskaart. Veel leesplezier! Wilt u meer weten over onze producten en service, breng dan een bezoek aan een van onze groothandels.

    Geldig van 30-07-2018
  • Magazine Vlees 2018

    In het eerste vleesmagazine van HANOS, leest u alles over het kwalitatieve vlees van onze (inter)nationale leveranciers en verblijden wij u met de lekkerste recepten! En daarbij houden we natuurlijk ook rekening met de vegetariërs onder ons. Vlees of geen vlees; dit magazine biedt in beide gevallen heel veel leesplezier. Een ware inspiratiebron.

    Geldig van 04-06-2018
  • Magazine Vis 2018

    Wij hebben u ontzettend veel te vertellen over de schatten uit de zee! Naast de verse vis, schaal- en schelpdieren besteden we ook aandacht aan het groen uit de zee: wieren en zeegroenten. Steeds meer chefs ontdekken deze ontdekken deze gezonde en uiterst smakelijke natuurproducten. Dit magazine presenteert alle heerlijkheden van het zilte nat!

    Geldig van 09-04-2018
  • Magazine Voorjaar 2018

    De lente staat voor de deur! Bent u al bezig met de menukaart voor het voorjaar? In ons eerste magazine van 2018 vindt u volop inspiratie. Zo vertelt de chef over viooltjes, de kaasinkoper over Hollandse buffelmozzarella en de vinoloog over Roemeense wijnen. Dit magazine bereidt u prima voor op de mooie én lange dagen die voor ons liggen.

    Geldig van 26-02-2018
  • Magazine Iron Chef 2017

    In de professionele keuken wordt de rol van technologie steeds groter. De ontwikkelingen hierin gaan ook razendsnel. Het ene apparaat is nog niet op de markt of de concurrent komt met een nét iets geavanceerder type. In dit magazine Iron Chef gaan we dieper in op de technische aspecten van het professionele koken met veel informatie, tips en bereidingen.

    Geldig van 31-12-2017
  • Magazine Kerst 2017

    Voor u ligt alweer het laatste HANOS-magazine van 2017. Last but not least. December is voor ons altijd een mooie periode om u te inspireren met en te informeren over ons prachtige en veelzijdige assortiment. Dit magazine staat vol feestelijke recepten, heerlijke koffie- en theespecials, lekkere wijnen in alle prijsklassen en nog veel meer.

    Geldig van 04-12-2017
  • Magazine Kaas 2017

    Dit magazine staat in het teken van kaas, kaasmakers én kaasbegeleiders. Van parels uit Nederland en België tot geaffineerde kazen van topkwaliteit. Onze culinair specialisten combineren kaas met gels en maken heerlijke begeleiders voor op het plateau. Uiteraard mag een fijne selectie geaffineerde kazen niet ontbreken. Onze huisaffineur Hennart neemt u mee.

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Patisserie 2017

    Laat u meevoeren in de betoverende wereld van patisserie. Ons culinair team heeft de mooiste desserts en friandises voor u bereid. Patisserie Hidde de Brabander laat bovendien stap voor stap zien hoe u de perfecte makaron én nougat maakt. Ook zijn we te gast bij familie Van Wees die al generaties lang excellente esprits distilleert. Lees dus snel verder!

    Geldig van 06-11-2017
  • Magazine Najaar 2017

    De Najaarsuitgave van het HANOS Magazine staat boordevol innovaties, recepten, delicatessen en verse seizoensproducten. Met ons uitgebreide aanbod veranderen uw zomergerechten in een handomdraai in heerlijke herfstcreaties. Denk aan wild, een rijk poeliersaanbod, appels & peren en bijzondere streekbieren. Wat heeft u toch een heerlijk vak!

    Geldig van 11-09-2017
  • Magazine Wijn 2017

    Onze wijninkopers zijn voortdurend op zoek naar veelbelovende noviteiten in Europa én andere wijncontinenten. De resultaten van deze speurtocht vindt u terug in dit magazine. We informeren u over ons uitgebreide assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve Grandcru’s. Niets dan lof voor de besvrucht van de wijnstok. 

    Geldig van 18-06-2017
  • Magazine Voorjaar 2017

    In dit magazine staan wij stil bij de lente. Een fijn seizoen voor de horeca. De natuur ontluikt en de groene, jonge voorjaars-groenten kunnen geoogst worden. Het is de periode van asperges, de grüner veltliner, frisse vissalades, Pasen, kalfsvlees, limoen en ijs. Ruik de lente, proef het voorjaar. Lees dit magazine en ontdek de culinaire mogelijkheden.

    Geldig van 23-04-2017
  • Magazine Kerst 2016

    Speciaal voor u: een inspiratiemagazine voor kerst met meer dan 80 pagina's vol mooie ingrediënten, feestelijke wijnen en verrassende menusuggesties. De kerst is voor de horeca een heerlijke tijd. Culinaire hoogtijdagen waar vooral uw klanten optimaal van profiteren. Alhoewel; het plezier van de bereidingsfase mag niet onderschat worden. En dat begint hier.

    Geldig van 21-11-2016