HANOS Formules en Concepten

Bij HANOS kunt u voor meer terecht dan horecabenodigdheden. Culinaire inspiratie en kennis is allemaal on der één dak te vinden bij ons. Vanuit deze gedachte, het ondersteunen van uw onderneming zijn er verschillende formules en concepten die daar bij aansluiten. 

Het principe van horecaondersteuning door HANOS is simpel: wij ondersteunen uw onderneming, denken mee en helpen waar we kunnen om de omzet te verhogen. Topkwaliteit is daarbij onze belangrijkste kernwaarde. HANOS geeft invulling aan horecaondersteuning via zijn fastservice formule AnyTyme en verschillende horecaconcepten.

Logo AnyTyme

AnyTyme, de fast service formule

AnyTyme is een succesvolle franchiseformule voor iedereen die een cafetaria of lunchroom wil starten. U bent zelfstandig, maar mét professionele ondersteuning.

Lees meer

Coffe Experience

Coffee Experience

In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie, hebben we vier kant-en-klare concepten gelanceerd. Voor elke zaak de juiste koffie. 

Lees meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins

Een van de Duitse topbieren die nog steeds volgens het ‘Reinheitsgebot’ brouwen, dat wil zeggen, goede smaak en heerlijk fris kwaliteitsbier.

Lees meer

Lightspeed kassasysteem

Lightspeed

Een verfijnd en flexibel kassasysteem. IMet Lightspeed krijgt u grip op uw processen en kan uw personeel efficiënter werken, het is veel meer dan een kassasysteem.

Lees meer

Van dichtbij | IK KOOK BEWUST

IK KOOK BEWUST

Een keuze die beter is voor mens, dier en planeet. IK KOOK BEWUST helpt bij het maken van een verantwoorde en bewuste keuze.

Lees meer

Logo HANOS plus

HANOS Plus

HANOS Plus biedt u diverse afrekensystemen en calculatieprogramma's voor uw restaurant, keuken, inkoopproces en personeel.

Lees meer