Horecaslager Van der Zee

Van der Zee

Dé horecaslager van Nederland

Van der Zee verwerkt elke dag het beste vlees voor horecaklanten in haar slagerijen. Hiermee wordt klanten geboden waar het slagersambacht voor bedoeld is: de service van de keurslager om de hoek, maar met het assortiment en het specialisme van een professionele slager. Van der Zee biedt onderscheidende streekconcepten, vleeswaren uit eigen worstmakerij en een internationaal assortiment. Hiermee staat de horecaslagerij binnen onze groothandels garant voor een kwaliteitsassortiment. Of het nu gaat om Zweeds boerderijvarken of Hollands graslam: koks en horecaondernemers vinden altijd een uitstekend stuk vlees in de horecaslagerij. Hiermee kunt u uw gasten een heerlijk stuk kwaliteitsvlees mét verhaal serveren.

Meer over Van der Zee

Lees hieronder meer over het assortiment van Van der Zee.

Vers vlees | Van der Zee Horecaslager

Vers vlees van over de hele wereld, speciaal voor u geselecteerd.

Convenience | Van der Zee Horecaslager

Gebraden vleesproducten en kant-en-klaar maaltijdcomponenten.

Vleeswaren | Van der Zee Horecaslager

Uitgebreid assortiment binnen- en buitenlandse vleeswaren.

HANOS Selektie | Van der Zee Horecaslager

De garantie van topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Dry-aging | Van der Zee Horecaslager

Perfect gerijpt vlees uit onze rijpkasten.

Verantwoord | Van der Zee Horecaslager

Oog voor dierenwelzijn en verantwoord ondernemen.

Vleesconcepten | Van der Zee Horecaslager

Vleesconcepten

Van der Zee biedt verschillende vleesconcepten aan. Elk concept omvat vlees afkomstig van verschillende diersoorten uit verschillende landen. Zo biedt Van der Zee bijvoorbeeld Hollands graslam van eigen bodem aan, maar ook boerderijvarken uit Zweden en lam uit Engeland. Om de beste kwaliteit te garanderen, wordt het vlees zowel vooraf als achteraf met de hand geselecteerd en gesorteerd op marmering, vlezigheid, kleur en vetbedekking. Met de vleesconcepten van Van der Zee vindt u altijd een stuk vlees dat aansluit op uw wensen.

 

Worstmakerij

In haar eigen worstmakerij ontwikkelt het productontwikkelingsteam van Van der Zee veel specialiteiten. Veel van deze specialiteiten worden nog volgens de authentieke recepturen gemaakt. Elke regio heeft weer andere voorkeuren qua smaakbeleving. Daarom worden er per regio soms verschillende varianten van één product geproduceerd. Van der Zee kan op deze wensen inspelen en unieke wensen uitvoeren. De producten van de worstmakerij zijn alleen via HANOS en Distrivers verkrijgbaar.

Lees meer

Worstmakerij | Van der Zee Horecaslager