Ontdek ons koelvers assortiment

Verras uw gasten met deze heerlijke en verse producten en maak het uzelf gemakkelijk! Denk aan antipasti en olijven gereed om te serveren en maaltijdcomponenten die u direct als basis voor een gerecht kunt gebruiken. Altijd vers en van gelijkblijvende kwaliteit. Uiteraard bereidt HANOS de producten op klassieke wijze, zodat ze naadloos aansluiten op uw ambachtelijke keuken. Dat noemen wij nou eens gemak op maat!

Culinaire convenience collectie

HANOS helpt u graag om de kwaliteit in uw keuken op een hoog niveau te houden, zodat u uw gasten telkens kunt verrassen met de mooiste creaties. Dit doen we onder andere door producten met een lange bereidingstijd alvast perfect voor u te garen. Deze basisproducten geven de ruimte aan uw creativiteit, zo kunt u een gerecht serveren met een geheel eigen signatuur.

HANOS Selektie-label

HANOS importeert bovendien veel van de convenience producten zelf. Bijvoorbeeld de verse Italiaanse pasta's of de exclusieve olijven. Deze producten worden gekenmerkt door het label 'HANOS Selektie'. Van hartige taart en quiche tot tapenade en salades, via bovenstaande productcategorieën vindt u ons online convenience koelvers assortiment.

Moderne kooktechnieken

Ontdek ook het assortiment in moderne kooktechnieken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.