Distrivers

Distrivers

'Je proeft de aandacht!'

Elke dag lekker, gezond en verantwoord eten en drinken krijgen. Dat is het doel van Distrivers. Distrivers biedt een uitgebreid assortiment aan verse, koelverse en diepvriesproducten, convenience maaltijden uit eigen keuken en droge kruidenierswaren. Ook bieden ze een breed assortiment non-food. Distrivers levert vooral aan zorginstellingen. Als partner van HANOS biedt Distrivers begeleiding en ondersteuning op verschillende manieren, bijvoorbeeld door samen maatwerkconcepten te ontwikkelen waarbij de cliënt centraal staat.

Meer over Distrivers

Bekijk hieronder enkele inspirerende en innovatieve Distrivers-concepten.

Gasttevredenheid | Distrivers

Distrivers adviseert facilitaire teams en werkt nauw samen om de gasttevredenheid zo efficiënt mogelijk te verhogen.

Vlega-lijn | Distrivers

Winnaar van de Cross-over Challenge Award: de Vlega-gehaktbal met 30% minder vlees, ondervangen door veldbonenmeel.

Vegetarische menulijnen | Distrivers

De mogelijkheid om multiculturele, vegetarische en veganistische menu's samen te stellen.

 

Inspiratiemagazines

Twee keer per jaar brengt Distrivers een inspiratiemagazine uit. In deze magazines wordt een totaalaanbod geboden voor speciale gelegenheden zoals Pasen, Kerst en Oud & Nieuw. De magazines bieden volop inspiratie voor een driegangendiner met de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten. Zo vindt u recepturen, menusuggesties en worden er tips gegeven voor bereidingen en de aankleding van uw restaurant. Ook leest u er inspirerende klant- en leveranciersverhalen en worden er interessante voedingsgerelateerde columns gedeeld.

Lees magazines

Distrivers
Distrivers
Distrivers

Wilt u ook toegang krijgen tot de producten en concepten van onze partners, maar bent u nog geen klant van HANOS? Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd registreert u zich eenvoudig als klant en krijgt u toegang tot meer dan 120.000 artikelen en 20 HANOS-vestigingen.

Klant worden