Dit evenement is toegankelijk voor horeca professionals.

Met de beste basis maakt u de lekkerste gerechten mét uw eigen signatuur. In deze Chef’s Table neemt culinair adviseur Erwin Bruggeman u samen met John Jager (Unilever Food Solutions) mee door de producten van onder andere Knorr en Knorr Professional.

De chefs geven klassieke sauzen een twist, geven volop inspiratie voor groentebereidingen en laten u de mogelijkheden zien met asperges en andere voorjaarsingrediënten. Zij laten u zien hoe u met deze producten efficiënt kunt werken in de keuken en natuurlijk kunt u alle creaties proeven.

Wat kunt u o.a. verwachten?

  • Courgette-komkommersoep à la minute voor u bereid
  • De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van convenience
  • Tabouleh salade met gerookte vissoorten en sumak-dressing
  • Lichte sauzen met de smaken van het voorjaar en gecombineerd met asperges
  • Praktische bereidingstips voor u als professional
  • Proef & Combineer: wijnen in combinatie met voorjaarsgerechten

Datum en locatie

18-04-2024 11:30 - 14:00 HANOS Apeldoorn