Hertenragout
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 0 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
(+/-43%) hertenvlees, water , ajuin, wortel , rode wijn, varkensvlees, margarine (Plantaardige olie en vetten (niet gehydrogeneerd): water, MELKwei, zout, emulgator: SOJAlectine, mono- en diglyceriden van vetzuren, conserveermiddel kaliumsorbaat, voedingzuur: citroenzuur, kleurstof: beta caroteen, aroma, vitamine A en D3), stoofsaus (maltodextrine, TARWEmeel, eetbaar gejodeerd zout, gedehydrateerde groenten (uien, tomaten, knoflook), suiker, gemodificeerd maïszetmeel, gistextract, zuurteregelaars (E322, E575, E262), verdikkingsmiddel (bloem van guarzaden), gehydrolyseerde plantaardige eiwitten (maïs), voedingszuur (citroenzuur), raapzaadolie, rundvleesextract, wildsmaak (bevat GLUTEN en SELDERIJ), gedroogd bietensap, kleurstof, natuurlijk aroma), gemodificeerd zetmeel, peterselie, bouillon (Zout, smaakversterkers (E621, E631, E627), maltodextrine, aardappelzetmeel, palmvet, gegrilde ui, karamelsiroop, aroma's (bevat SELDERIJ), specerijen (kurkuma, nootmuskaat), laurier, voedingszuur (E330)), zwart peper, prov
Energie (kJ) | 370 |
Energie (Kcal) | 89 |
Eiwitten (gram) | 10,27 |
Koolhydraten (gram) | 3,54 |
- waarvan suiker (gram) | 1,5 |
Vet (gram) | 3,56 |
- waarvan verzadigd (gram) | 1,61 |
Zout (gram) | 0,46 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten