The Harbour Club: het nieuwe uitgaan

“Ons team is enthousiast, amicaal en zelfverzekerd. Net zoals het publiek. Wij kijken niet op van dansende gasten aan het einde van de avond.” The Harbour Club zit vol verrassingselementen. Van de amicale ontvangst bij entree tot aan dj’s op de wc. Met gepaste trots vertellen Marketing Manager Jessica Jansen en Creative Chef Melchor Soto Fernandez over de charmes en ambities van ‘het bijzonderste restaurantmerk’ van Nederland.

The Harbour Club

Vanaf het moment dat je de drempel overstapt, waan je je in andere sferen. The Harbour Club pampert en overdondert zijn gasten. Van de amicale ontvangst bij entree tot aan dj’s op de wc. Overal zitten verrassingselementen. Met gepaste trots vertellen Marketing Manager Jessica Jansen en Creative Chef Melchor Soto Fernandez over de charmes en ambities van ‘het bijzonderste restaurantmerk’ van Nederland.

Dansende gasten

Jessica: “Onze gastheren en -vrouwen zijn stuk voor stuk entertainers. Dat speelse in combinatie met de professionaliteit is onlosmakelijk verbonden met het merk. Er is geen The Harbour Club zonder entertainment. Wij creëren een bepaalde sfeer, daarbij zijn de mensen cruciaal. De entree voelt direct als een warm bad. Ook de chefs heten je vanuit de open keuken welkom. Het team is enthousiast, amicaal en zelfverzekerd. Net zoals ons publiek. Wij kijken niet op van dansende gasten aan het einde van de avond.”

Overgaan in een club

“De ambiance maakt onze formule. Het prachtige meubilair, de toon van de muziek en dimmende lichten in de loop van de avond, de gastronomische verrassingen en de toonaangevende kunst van Selwyn Senatori. Rauw en tegelijkertijd classy. Alles klopt en is zoals het moet zijn. Daar komen onze gasten voor. Ze hebben oog voor detail en gaan voor de ultieme beleving. In de loop van de avond voelt het alsof we overgaan in een club. Het nieuwe uitgaan. Alles wat je wenst op één plek.”

Harbour Club
Harbour Club

Entrepreneursmerk van formaat

“Nooit stilstaan en altijd de toekomst in kijken. Dat is kenmerkend voor ons ondernemerschap”, vertelt Jessica trots. “We groeien en worden groter. The Harbour Club is niet zomaar een restaurant, het is een entrepreneursmerk op het allerhoogste niveau. Van de uitgebreide menukaart met luxe shared dining-gerechten geserveerd uit de open keuken, tot aan de indrukwekkende bar met cocktailshakers en gigantische open wijnkast. Inmiddels zijn er vijf vestigingen van The Harbour Club en opent de zesde binnenkort in Eindhoven. Komt dat zien en beleven!”

Krachtige Ketens

Dit artikel is onderdeel van de rubriek ‘Krachtige ketens’ waarin formulehuizen vol hart en verbinding centraal staan. Sterke merken met persoonlijkheid, kwaliteit en herkenbaarheid. Ze combineren een efficiënte operatie met de passie die oprechte horecabedrijven kenmerkt.

Verder lezen

» Vascobelo: perfectly imperfect
Vreugde zonder verplichting. Dat is waar koffiebranderij en horecaconcept Vascobelo voor staat. “In een wereld waarin zoveel drang is naar perfectie, laat ik graag een tegengeluid horen. Dat ervaren gasten hopelijk in de sfeer en uitstraling van de 30 horecalocaties verspreid over Nederland, Duitsland, België en Spanje”, vertelt mede-oprichter Jan de Roeck. “Vascobelo is perfect, door juist niet helemaal perfect te zijn.”

» Brothers Horeca Groep: de bevlogen broers uit Bunnik
Samen met zijn broer Marco runt Rob Peek al bijna 25 jaar Brothers Horeca Groep (BHG). De verplichte sluiting van maar liefst 19 horecazaken viel zwaar, maar hield de gebroeders Peek niet tegen. Integendeel. Hun originele drive-thru’s haalden zelfs het landelijke nieuws. “Het einde van corona is nog niet helemaal in zicht, maar ik ben trots dat we deze periode tot dusver samen hebben doorstaan.”

Concept & Karakter: de laatste trends en succesverhalen van ondernemers
Een toekomst zonder terras is bijna niet in te denken als ondernemer, zeker niet sinds de crisis waarin de terrassen het lichtpuntje vormden. In deze rubriek presenteert interieurspecialist Kaja de must-haves voor buiten en leest u succesverhalen van ondernemers en hun terras. Keukenleverancier Van Gestel verdiept zich samen met ons in de wereld van innovatie, trends, maatwerk, training en advies op het gebied van keukens.