Tijdens hun culinaire ontdekkingsreizen raken Garry de Boer en Nick Schutten steevast geïnspireerd, zoals onlangs in het bruisende culinaire Madrid. Hier hebben zij de nieuwste trendproducten en innovaties verkend en natuurlijk mee teruggebracht naar HANOS. Eén van deze ontdekkingen is de buntoaster, ofwel 'frío y caliente' zoals de Spanjaarden het noemen. ‘Koud en warm’. Hoe het precies werkt? Dat laten ze u graag zien én proeven.

Naast alle innovaties worden tal van nieuwe producten en grondstoffen belicht die toegepast kunnen worden in de professionele patisserie. Ze nemen deze nieuwe producten met u door, inclusief proefmomenten. Kortom: ze nemen alle innovaties en producten mee naar Den Haag-Delft en gaan je alles laten zien binnen 1,5 uur. Zien we u daar?

Alvast een voorproefje van hun trendtour in Madrid?

Bekijk dan hier de video

Deze masterclass vindt plaats tijdens 'De zoete verleiding' dag op dinsdag 28 mei 2024 bij HANOS Den Haag-Delft.

Schrijf u in voor deze activiteit

28-05-2024 10:30 HANOS Den Haag-Delft Registreer nu