Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Inspiratie en recepten voor de zomer

Zin in de zomer!

Deze zomer gaan we samen naar buiten. We genieten van elkaars gezelschap en maken van elk moment een feest. We maken van het terras deze zomer hét centrale punt. Met feestelijke zomerse hapjes en gerechten creëren we buiten extra beleving. Bijzondere situaties prikkelen de creativiteit en stimuleren ons tot nieuwe ideeën. Ze halen het beste in ons naar boven. Wij hebben zin in de zomer!

Laat u inspireren


Actueel voor u als horecaondernemer

Duurzame disposables

Verbod op plastic wegwerpartikelen

Per 3 juli 2021 geldt in de EU een verbod op plastic wegwerpartikelen, zoals rietjes, borden en bestek. Ook drank- en voedselverpakkingen van piepschuim en andere dunne plastic zakjes worden verboden. Voor u als horecaondernemer betekent dit dat u moet omschakelen naar een alternatief voor plastic wegwerpartikelen. Wij hebben de alternatieven voor u op een rij gezet.

Bekijk duurzame disposables

Statiegeld op petflessen

Statiegeld op kleine petflessen

Op 1 juli 2021 gaat een nieuw statiegeldsysteem in. Vanaf dat moment wordt ook statiegeld geheven op kleine plastic flessen van frisdranken en waters (petflessen). Dat brengt natuurlijk veel veranderingen met zich mee - voor HANOS, maar ook voor u. De belangrijkste veranderingen zetten we voor u op een rij.

Lees meer


EK Special

EK voetbal 2021

Het EK voetbal staat weer voor de deur! Benut als horecaondernemer uw kansen om uw gasten passende hapjes, drankjes en gerechten te serveren. Laat u inspireren door ons aanbod, verschillende creatieve gerechten, borrelplanken én een interview met Jurgen Mulder, de executive chef van het Nederlands elftal!

Bekijk hier alles

Vaderdag

Vaderdag

Begin de zomer goed met een feestelijke invulling voor Vaderdag. Het ideale moment om alle vaders in het zonnetje te zetten. We laten u graag zien hoe u van Vaderdag voor vaders - en alle andere gasten - een heerlijke dag maakt! Speciaal voor Vaderdag hebben onze specialisten mooie producten geselecteerd.

Laat u inspireren

Terras shop

Terras Shop

Maak uw terrasinrichting compleet met onder andere terrasmeubilair, barbecues, loungesets en terrasverwarmers. Ontdek ons complete aanbod terrasartikelen en laat u inspireren door onze Terrascatalogus 2021.

Bekijk de shop

Geheim van de Pizza Napoletana

Alles voor uw professionele pizza

Bij HANOS vindt u alles voor een professionele Italiaanse pizza: de allerbeste ingrediënten rechtstreeks uit Italië, professionele pizzaovens, goed advies en volop inspiratie voor de bereiding van uw pizza. We laten u graag kennismaken met ons assortiment en geven een aantal 'pizzageheimen' open.

Lees hier meer

Thuismenu | HANOS

Bezorgen en afhalen

Binnen de huidige maatregelen is bezorgen en afhalen een oplossing om omzet te blijven draaien. Bij HANOS vindt u alle benodigdheden voor uw thuismenu. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles voor uw thuismenu

Voorjaarsmagazine 2021

Inspiratiemagazine Voorjaar 2021

Het voorjaar is dé frisse start waar wij en de horeca zo naar uitkijken. Een geweldig moment waarop ons voorjaarsassortiment weer volop verkrijgbaar is. Asperges, lamsvlees, frisse kruiden, seizoensgroenten en veel meer. Lees er alles over in het magazine.

Lees hier meer

Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Livestreams | HANOS

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Oxalis in Wervershoof.

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials