Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel, u vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspireerde klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.

Alles voor uw thuismenu

Binnen de huidige maatregelen is het 'thuismenu' een oplossing om omzet te blijven draaien. Vele horecaondernemers tonen hun doorzettingsvermogen en veerkracht door over te gaan op het aanbieden van thuismenu's.

Door uw gasten alle benodigdheden aan te bieden, kunnen zij zelf thuis professionele culinaire gerechten op tafel zetten. Op deze manier kunnen uw gasten toch een beetje de ervaring beleven van een diner in uw restaurant.

Alles over thuismenu's

HANOS Bezorgen en afhalen
Inspiratie en recepten voor de feestdagen

Smaken van de feestdagen

Culinaire seizoenen worden gekenmerkt door typische ingrediënten en passende gerechten. Zo heeft elk seizoen een eigen smaak; een warme winter, een frisse lente, een fruitige zomer en een kruidige herfst.

De feestdagen vormen de ultieme gastronomische afsluiter van het culinaire jaar, waarin smaak in al zijn facetten centraal staat. Smaak gaat verder dan alleen dat wat uw gasten proeven, ook dat wat ze zien, horen en ervaren draagt bij aan de smaakbeleving. Wij helpen u graag die beleving te creëren voor uw gasten. Bij HANOS vindt u alles voor smakelijke feestdagen!

Laat u inspireren

Bekijk onze zoetwaren kerst special
Bekijk onze zoetwaren kerst special
Sinterklaas

Sint

HANOS heeft een uitgebreid sinterklaas assortiment voor u geselecteerd! Denk aan chocoladeletters, (gevuld) speculaas en strooigoed. Bekijk het assortiment en inspiratie voor sinterklaas.

Lees meer

ban_cam_smaken_van_de_feestdagen_preview_magazine_2010_747x498.jpg

Feestdagen magazine 2020

Dit magazine staat in het teken van de Smaken van de Feestdagen. Met onder andere bijzondere smaakmakers, de verfijnde smaak van vrouwen, seizoenssmaken en meer dan 40 recepten en video's.

Blader door ons nieuwste magazine

Wild hert | HANOS

Wild & gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten.

Laat u inspireren

Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Activiteiten

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Ledeboer, hier voert Rick Blanken In het voormalig bankiersgebouw in Almelo een strak beleid. Hoe vindt hij die balans tussen passie voor het vak en het leven ernaast?

Lees alle klantverhalen

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials

ACTIVITEITEN & MASTERCLASSES

Inspireren, innoveren en enthousiasmeren! Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten die wij willen overbrengen tijdens masterclasses en activiteiten.

Bekijk onze evenementenkalender blijft op de hoogte van de horeca activiteiten, beurzen en culinaire evenementen in uw horeca groothandel.

Bekijk alle activiteiten

Activiteiten


Kom voor meer inspiratie ook naar uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen van onze groothandels staan vakspecialisten voor u klaar. Ze adviseren u graag over bijvoorbeeld de wijnkaart of toepassingsmogelijkheden van (seizoens)producten.