Professioneel buiten koken

Alles voor professioneel buiten koken

Ook wanneer het najaar haar intrede doet in ons land, kunt u uw gasten buiten op terras blijven ontvangen. In onze Terras shop vindt u alle benodigde producten om uw terras warm, droog en comfortabel te houden.

Het terras is een echte eyecatcher waarmee u de aandacht van uw gasten trekt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Van barbecuerookie tot ware grillmaster; wij bieden u alle inspiratie voor buiten koken!

Laat u inspireren op gebied van...

Professioneel barbecueën

De barbecues zijn afgestoft, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles voor professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.

Lees meer

Buiten pizza's maken

Verras uw gasten met verse pizza's, buiten bereid op het terras. Bij HANOS vindt u alles voor het maken van authentieke Italiaanse pizza's, zoals de juiste producten en professionele pizzaovens. Of u nu net begint met het maken van pizza óf al bezig bent met het perfectioneren van de beste pizza; wij hebben alles in ons assortiment!

Lees meer

Uitgelicht

BBQ trends 2022

Er is niets beters dan buiten te koken en te eten. Wij laten u graag zien wat dé 11 BBQ trends van 2022 zijn.

Ontdek de trends

Portugese Oesters

Denk je aan Portugal, dan denk je niet meteen aan oesters. Toch groeien er in het schilderachtige en oude havenstadje Aveiro, ook wel het Venetië van Portugal genoemd, oesters van prachtige kwaliteit.

Bekijk Portugese oesters

Laat je meenemen door onze professionals

Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Onze culinair adviseur Mike neemt je in de video mee door de vestiging om alles te verzamelen voor een heerlijke barbecue ervaring.

Onze specialisten in uw vestging staan u ook graag bij met kennis en advies over de wereld van buiten koken. 

Bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer inspiratie.


Meer inspiratie:

Waanzinnige winter

Waanzinnige winter

Waanzinnige winter