Pesto napolitana
Specificaties
Kenmerken | Vegetarisch |
Wereldse Smaken
Type keuken | Italiaanse keuken |
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 0 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
Bereidingsadvies | Ready to eat |
26.66% basilicum, 24.52% koolzaadolie, 23.46% kaas (MELK, zout, stremsel) , 6.39% extra vergine olijfolie, 5.33% gemarineerde lookteentjes (knoflook, koolzaadolie, koudgeperste koolzaadolie, zout, olijfolie, sjalotten, kruiden, pompoenpittenolie, peterselie, balsamicoazijn, lijnzaadolie, E300, E200, E211, E150d), 4.26% look, 3.2% Harde kaas flakes (MELK, MELK ferment, zout, lysozym van EI, microbieel stremsel) , 2.67% Pijnboompitten , 1.6% aardappelvlokken (gedroogde aardappel, emulgator E471, antioxidant E304, E300, voedingszuur E330) , 0.96% zout, 0.37% voedingszuur E270, 0.21% gistextract, 0.11% zwarte peper, 0.11% cayenne peper, 0.08% natriumbenzoaat , 0.07% conserveermiddel E202
Energie (kJ) | 1650 |
Energie (Kcal) | 399 |
Eiwitten (gram) | 12 |
Koolhydraten (gram) | 3,5 |
- waarvan suiker (gram) | 1,3 |
Vet (gram) | 37 |
- waarvan verzadigd (gram) | 6,9 |
Vezels (gram) | 3,2 |
Zout (gram) | 1,5 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten