Volop inspiratie voor het voorjaar
Enthousiast en met een frisse wind duiken we het voorjaar in. Vol energie gaan we aan de slag met typische voorjaarsingrediënten met delicate smaken en krokante texturen. We zitten vol inspiratie en staan te trappelen om onze ideeën te delen. Ook halen we nieuwe inspiratie op bij echte vakspecialisten. In onze keuken bereiden we delicate gerechten, puur en licht. Perfect om te serveren op uw voorjaarsterras. Dat is voor ons op en top voorjaar.
Laat u inspireren door...
Inspiratiemagazine voorjaar 2022
Hét moment om naar uit te kijken staat voor de deur, het voorjaar gaat beginnen. Het groen schiet uit de grond, gasten weten de terrassen weer te vinden en genieten van alle typische voorjaarsgerechten waar we zo van houden. Er is zóveel moois waarmee we u willen inspireren. Dit inspiratiemagazine staat volledig in het teken van al het moois dat dit seizoen ons brengt. Op & top voorjaar!
Benieuwd naar de producten die in het magazine worden uitgelicht? Bekijk hier alle producten uit het magazine.
Alles voor professioneel buiten koken
De temperaturen stijgen en de eerste zonnestralen doen weer intrede in ons land. We gaan weer massaal het terras op! Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Van barbecuerookie tot ware grillmaster; wij bieden u dit seizoen alle inspiratie voor buiten koken!
Het voorjaar stimuleert ons tot frisse ideeën. Onze specialisten laten u de eindeloze mogelijkheden van het voorjaar zien. Klassieke bereidingen met lam en jonge groenten kunnen niet ontbreken, maar denk ook aan kleurrijke springrolls en veelzijdige tartelettes. We inspireren u ook graag met nieuwe technieken, zo laten onze FoodXperience chefs u kennis maken met hun ultieme keukentools. Het voorjaar is het ideale moment om uw zaak een andere uitstraling te geven. Bij ons vindt u alles om uw gasten van de zon te laten genieten, van terrasmeubilair tot passende aankleding.

Trap het terrasseizoen af!
Het terrasseizoen staat voor de deur! Laat u inspireren op het gebied van de mooiste producten en de nieuwste trends voor dit voorjaar. Lees onze tips voor het creëren van uw eigen (dagverse) gebak, snacks bij de koffie, terraswijnen en borrelbites, loaded nacho's, gestoomde bites, grill- en tostirecepten en meer!
Verrassende kitchen tools en recepten
Met de leukste tools inspireren onze chefs u met verrassende bereidingswijzen en recepten. We vroegen onze culinair adviseurs naar hun favorieten en dat pakte spectaculair uit.

Let the spring roll!
Flinterdunne vellen, gemaakt van rijstmeel, gevuld met de meest uiteenlopende ingrediënten en opgerold; we hebben het natuurlijk over springrolls. Met al haar verse ingrediënten in frisse kleuren een absolute verrijking voor het voorjaar.
Bekijk de recepten
Verras met de unieke smaak van lam
Lamsvlees staat symbool voor de smaak van dit seizoen. Onze unieke lamsconcepten uit Nederland en Nieuw-Zeeland vindt u alleen bij HANOS, zodat u een onderscheidend verhaal met unieke smaakbeleving aan uw gasten biedt.
Laat u inspirerenHoreca is vakmanschap. Uw gasten genieten van prachtige voorjaarsgerechten dankzij uw vakmanschap. Het vakmanschap van onze leveranciers zorgt voor ingrediënten van de beste kwaliteit. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe kennis van echte specialisten uit het veld. Zo spraken we met verschillende chefs over hun liefde voor groente, streetwise gastronomie en vis. Ook lieten we ons inspireren door het enthousiasme van wijnspecialisten en theespecialisten. Hun verhalen delen we graag met u.

Streetwise gastronomie
De smaak van het Midden-Oosten is ongekend. Schalen vol krachtige specerijen, streetfood op iedere straathoek en ongelofelijke gastronomische uitspattingen. Samen met vakmensen, zoals Jigal Krant en Marcel de Leeuw inspireren we u graag met al het moois dat de Midden-Oosterse keuken ons te bieden heeft dat is streetwise gastronomie.

De smaak van groen: vega(n) inspiratie
Het voorjaar is verfrissend en groen. Het inspireert ons om aan de slag te gaan met al het groen dat het voorjaar ons te bieden heeft. We nemen u mee in de groene missie van Frank Fol, The Vegetables Chef®, inspireren u met de verfrissende kijk van chefs die een groene ster hebben behaald, laten u kennismaken met mini cultuur groenten en bieden u de meest verrassende plantbased producten.
Bekijk vega(n) inspiratie
Vis, schaal- en schelpdieren van het voorjaar
Het water van de Noordzee is nog koud, maar is er klaar voor om opgewarmd te worden. Voor optimale kwaliteit vis varen we zuidwaarts naar de Middellandse zee die klimatologisch gezien nu een voorsprong heeft. Wanneer de voorjaarszon de ondiepere delen van onze kusten wat heeft opgewarmd, wemelt het hier van het vissenvoedsel. Vele vissoorten kunnen hier nu gastronomisch zonnebaden.
Meer over voorjaarsvisDe smaak van het voorjaar is licht, kruidig, crispy en puur. De nieuwe, jonge producten van het voorjaar zitten barstensvol smaak en geven ons de energie om er volop mee aan de slag te gaan. Van voorjaarsvissen, schaal- en schelpdieren tot mini cultuur groenten, van thee tot vergeten dranken en van frisse wijnen tot pittige pepers. We delen graag onze favoriete ingrediënten voor dit voorjaar met u.

Wannahaves: bijzondere en nieuwe producten
De inkopers van HANOS zijn doorlopend op zoek naar bijzondere en nieuwe producten. Onze specialisten selecteerden de mooiste wannahaves passend bij het karakter van het voorjaar.
Bekijk wannahaves
Alles over hete pepers: turn up the heat!
Van groen, oranje tot rood, rond tot puntig en van mild tot extreem pittig. Pepers. Wij houden ervan! Leer alles over verse pepers én ontdek de lekkerste producten op basis van peper.
Laat u inspireren
Sauvignon blanc: de prinses van het voorjaar
De sauvignon blanc: de prinses van het voorjaar. Vanwege haar ongekende populariteit en voorjaarseigenschappen is het een wijndruif die we maar al te graag uitlichten.
Lees meerMeer inspiratie voor het voorjaar
Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw drankenkaart.