Valentijn

Valentijn bij HANOS

Volop passie op het bord

Valentijn: De ultieme dag van de liefde en hét moment voor u als horecaondernemer iets moois aan uw gasten te bieden. Valentijn is een moment om in feestelijke setting een beetje extra aandacht voor elkaar te hebben en uitgebreid te tafelen. Voorafgaand aan 14 februari 2022 zullen we u natuurlijk weer verrassen met nieuwe inspiratie en passende aanbiedingen. Laat u in de tussentijd vast inspireren met de mooiste Valentijnsgerechten of kijk de livestream Valentijnspatisserie met Kiki Suijkerbuijk terug.

Inspiratie voor uw Valentijnsmenu

Valentijnsrecepten

Meer Valentijnsrecepten

Onze culinair adviseurs hebben nog veel meer valentijnsgerechten gemaakt, deze zijn allemaal terug te vinden op FoodXperience. Laat u inspireren met recpeten op het gebied van:

  • Voorgerechten en amuses
  • Koffie en thee
  • Cocktails
  • Desserts
  • En meer...
Bekijk alle Valentijnsrecepten

 

Valentijnspatisserie met Kiki Suijkerbuijk

Niemand minder dan Kiki Suijkerbuijk, lid van het Dutch Pastry Team, neemt u mee in de wereld van patisserie en Valentijn. Bekijk de verschillende prachtige recepten die zij u toont en leer van de tips die ze u geeft. Deze livestream is opgezet in samenwerking met Dawn Foods.

Naast deze livestream vindt u bij HANOS nog veel meer inspirerende en leerzame livestreams. Op gebied van patisserie, maar ook over vele andere onderwerpen. De livestreams worden opgenomen en daarom zijn alle livestreams altijd terug te kijken.


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online. Bekijk voor meer inspiratie ook onze winterpagina.

Direct klant worden