Saus.Guru

Saus.Guru

Het verhaal van Saus.Guru is gestart in 2015. Twee professionele chefs, die beiden hun strepen in de culinaire wereld al hadden verdiend, begonnen aan een nieuw avontuur door een klein bedrijfje te starten gespecialiseerd in het maken van kleine batches sauzen. Het doel was om nieuwe smaken op de markt te brengen, met zowel de gebruikelijke ingrediënten als nieuwe, ongebruikelijke ingrediënten. Deze smaken baseerden zij op hun uitgebreide culinaire ervaring én de culturele invloeden die zij opdeden tijdens hun vele reizen.

Deze bijzondere samenwerking heeft geleid tot unieke smaakcombinaties. Het bedrijf groeide snel en Saus.Guru was geboren. Momenteel heeft Saus.Guru meer dan 50 producten in hun assortiment en hebben zij meer dan 1400 verkooppunten in 11 landen voor retail-, foodservice- en industriële klanten.

Bekijk de producten van Saus.Guru

Saus.Guru heeft verschillende collecties in hun assortiment. Wij lichten één van onze favorieten voor u uit: de Pitmaster collectie.

Pitmaster Collectie

Premium sauzen en rubs

De Pitmaster Collectie is de allereerste collectie BBQ sauzen met bijpassende Dry Rubs voor de serieuze BBQ’er. Vier premium sauzen en vier rubs vormen samen deze ‘competition level’ BBQ kit. Saus.Guru’s Pitmaster Collectie komt elk seizoen met nieuwe smaken en producten toegespitst op de laatste trends binnen de serieuze BBQ scene. De naam 'Pitmaster' komt van de gelijknamige Amerikaanse uitdrukking, wat 'iemand die de BBQ bedient' en 'iemand met veel BBQ kennis en vaardigheid' betekent.

De producten zijn verdeeld over vier smaaksensaties: Essentieel, Klassiek, Uitdagend en Verbluffend. Zo is er voor iedere gebruiker en toepassing een passende smaak te vinden.

Bekijk Pitmaster producten

Pitmaster collectie


Receptinspiratie

Met de Pitmaster Collectie van Saus.Guru verrast u uw gasten met de meest lekkere barbecuecreaties. Hieronder hebben wij een aantal Pitmaster recepten voor u op een rijtje gezet. Bekijk voor meer culinaire inspiratie ook ons online platform FoodXperience.

Lamskoteletten met gevulde Roseval aardappel | HANOS

Lamskoteletten en gevulde Roseval aardappel

Sticky lamskoteletten en gevulde Roseval aardappel, bereid met de Champions' Choice saus en Mother of all Rubs uit de Pitmaster Collection.

Bekijk het recept
Pulled pork kimchi burger | HANOS

Pulled pork kimchi burger

Pulled pork kimchi burger, bereid met de Passion & Liquorice saus en Orange Delight rub van de Pitmaster Collection.

Bekijk het recept
Sushi bowl met sticky buikspek | HANOS

Sushi bowl met sticky buikspek

Sushi bowl met sticky buikspek, kimchi en sushi rijst. Bereid met de Passion & Liquorice saus en Orange Delight rub van de Pitmaster Collection.

Bekijk het recept