De nieuwe realiteit: ontdek de laatste ontwikkelingen in onze branche

Duik in de laatste ontwikkelingen en nieuwe trends binnen onze branche. Laat u verrassen door de wereld van wijn en tegelijkertijd de verschuiving naar alcohol­arm en alcoholvrij. Leer meer over de kansen in digitalisering en ontdek alles over de transitie naar duurzaam ondernemer­schap, plantaardig(er) eten en voeden in plaats van vullen.


De vega(n) voorhoede

» De vega(n) voorhoede
Menukaarten moeten anders, vinden De Nieuwe Winkel, Yerba & Sparckitchen. Maak kennis met de voorvechters van verandering.

Wijntrends 2022

» 5 wijntrends voor 2022
Wat schenken we dit jaar? Met Fourcroy wijnkopers kijken we naar de wijnkaart van 2022: van bubbels tot duurzaamheid. Ontdek de 5 trends in de wereld van wijn.

Dark kitchen

» Het restaurant zonder gasten rukt op
Met een dark kitchen besparen ondernemers op locatie, huur én personeel. Ontdek de succesfactoren en lees de ervaring van chef Dennis Huwaë.

Alcoholvrij bier

» Van zero naar hero: de opmars van alcoholvrij bier
Alcoholvrij en alcoholarm bier is booming. Het aantal glazen alcoholvrij bier dat wordt geschonken zit flink in de lift. Lees over de opmars van alcoholvrij bier.

Daily Fresh Food

» Beproefd & bewezen gezond eten
Daily Fresh Food gebruikt inzichten uit de wetenschap en topsport voor hun sousvidemaaltijden. Jaarlijks maken ze meer dan zes miljoen conveniencegerechten voor ziekenhuizen, zorginstellingen en de horeca.

Gazelle

» Gazelle gaat voor gezond in zijn bedrijfsrestaurant
Van broodje kroket naar saladebuffet: Gazelle gaat voor gezond in zijn bedrijfsrestaurant. Ontdek hoe Gazelle de transitie naar gezonder eten aanpakte.

Meer inspirerende verhalen

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Lees de inspirerende verhalen van onze klanten en partners.

Meer inspiratie:

Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar