Concept & Karakter: de laatste trends en succesverhalen van ondernemers

Een toekomst zonder terras is bijna niet in te denken als ondernemer, zeker niet sinds de crisis waarin de terrassen het lichtpuntje vormden. In deze rubriek presenteert interieurspecialist Kaja de must-haves voor buiten en leest u succesverhalen van ondernemers en hun terras. Keukenleverancier Van Gestel verdiept zich samen met ons in de wereld van innovatie, trends, maatwerk, training en advies op het gebied van keukens.

Buitentrends door interieurspecialist Kaja

» Buitentrends door interieurspecialist Kaja
De tijd dat een terras vooral praktisch van opzet was, is geweest. Buiten is het nieuwe binnen, volgens interieurspecialist Kaja. Vooruitstrevende horecaondernemers denken hun concept en stijl volledig uit. Het jaarrondterras wordt een begrip.

Keukentrends door keukenleverancier Van Gestel

» Keukentrends door keukenleverancier Van Gestel
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de professionele keuken? De specialisten van HANOS en keukenleverancier Van Gestel delen de trends en mogelijkheden in keukens en apparatuur.

Restaurant JaffaJaffa: de keuken als pronkstuk

» Restaurant JaffaJaffa: de keuken als pronkstuk
In de nazomer van 2021 opende ondernemer Jelle van der Weerd de deuren van JaffaJaffa. Na de verbouwing is de open keuken een van de pronkstukken van dit streetfoodrestaurant. “De keuken straalt rust uit en biedt gasten tegelijkertijd een bijzondere beleving.”

Meer inspirerende verhalen

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Lees de inspirerende verhalen van onze klanten en partners.

Meer inspiratie:

Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar