Op & top Pasen

Op & top Pasen

Pasen is hét moment om uw gasten de smaak van het voorjaar te laten proeven. Voor de volledige Paasbeleving maakten onze specialisten een verrassende selectie producten en inspireren onze chefs u voor een unieke Paaslunch of –brunch, de dranken die u erbij serveert en zoetwaren en patisserie om mee af te sluiten.

Bekijk hieronder direct meer over...

It's all about eggs!




Pasen en eieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gepocheerd, gebakken of gekookt. Onze chef ging daarom voor je aan de slag met 7 originele ei-recepten: van gegratineerde avocado tot gepekelde eidooier en van luchtige uitsmijter tot verschillende variaties met roerei. Alle uitgewerkte recepten zijn te vinden op FoodXperience.

Getopte broden

Croissant buns

Croissant buns

Deze bun van croissantdeeg is heerlijk om te combineren met zowel zoete, als hartige ingrediënten! Serveer de croissant bun bijvoorbeeld als onderdeel van een ontbijtje, afgetopt met een ‘sunny side up’ eitje. Bekijk het recept.

• Croissant buns | 41323000

Groentebagels

Groentebagels

Deze kleurrijke bagels zitten vol (no-waste!) groenten. Bak de bagels bevroren af op 200˚C voor circa 6 minuten. Heerlijk met bijvoorbeeld crème fraîche & gerookte zalm of gedroogde tomaatjes & mozzarella. Verkrijgbaar in drie varianten: paars, geel en groen.

• Groentebagels | Doos 20 stuks 

Griekse pita

Pita

Deze Griekse pita’s zijn heerlijk om geroosterd te serveren! Rooster de pita’s tussen een tosti-ijzer krokant. Smeer er een royale laag hummus op en garneer met gedroogde tomaat, olijfolie en granaatappelpitjes. Top de pita’s af met lekker veel tuinkers!

• Pita's | Zak 10 stuks | 41205750

Pinsa

Pinsa Romana is een traditionele Romeinse deegbereiding die tussen pizza en focaccia in zit. Knapperig van buiten, zacht van binnen.  Onze pinsa broden zijn voorgebakken en diepgevroren. Het deeg van deze broden heeft een lange rijping gehad, is luchtig en heerlijk krokant. Verkrijgbaar in twee formaten:
• Zak 2 stuks - 250 gram | 41322840 
• Zak 4 stuks - 150 gram | 41322850

Laat de Pinsa eerst ontdooien en bak dan in een oven op 250˚C af in 3 à 5 minuten. Heerlijk met asperses, zalm en wasabi kaviaar of met lamsham, groene asperges en kimchi.

Bekijk de recepten
Pinsa
Flammkuchen

Flammkuchen

Less is more; dat is onze boodschap voor een lekkere flammkuchen. In ons assortiment zijn flammkuchen in drie verschillende formaten te vinden:
• Klein - 25 x 17,5 cm - 50 gram | 41238910 
• Middel - 33 x 23 cm - 90 gram | 41203867 
• Groot - 38 x 29 cm - 130 gram | 41205920

Gebruik voor flammkuchen altijd een vette crème fraîche, dit vangt het vocht van de toppings op, waardoor de bodem krokant kan worden. Bak de flammkuchen circa 3 minuten in een oven op 250˚C. Heerlijk met gerookte zalm, groene asperges en verse voorjaarsbloemen.

Bekijk de recepten

Voorjaarsdranken

Voorjaarsdranken

In het voorjaar mogen de dranken weer fris, fruitig en verkoelend! Luister wat onze vinoloog vertelt over voorjaarswijnen: sappig, fris en crispy; deze smaken passen zo heerlijk in het voorjaar en bij Pasen. De fruitige aroma’s stuiven tijdens de Paasdagen het glas uit.

Pak deze pasen ook uit met advocaat. Naast traditioneel serveren met slagroom, zijn er veel meer mogelijkheden. Wat te denken van een verrassende cocktail of zelfs een freakshake? Bekijk ook inspiratie voor meer verfrissende cocktails en lentebieren.

. Bekijk voorjaarswijnen

Voorjaarsdranken voor tijdens Pasen

Patisserie, desserts en meer paaszoetwaren

Tok tokkelroom broodpudding

Tok tokkelroom broodpudding

Broodpudding van paasstol met tokkelroom. Heerlijk met vanillesaus en frambozen.

Bekijk het recept

Paasbreekchocolade

Paasbreekchocolade

Met gele yuzu chocolade en bananoffee parels creeert u eenvoudig deze gele paasbreekchocolade.

Bekijk het recept

Worteltjes paasdessert

Het ultieme Paasdessert

Cheesecake gemaakt in een siliconenmal in de vorm van wortel, omgeven door een gelei van wortel en sinaasappel en worteltjescake.

Bekijk het recept

Carrot kwark bar

Carrot kwart bar

Met de "carrot cake mix’ maakt u de lekkerste patisserie voor Pasen. Bijvoorbeeld deze bar met kwarktopping en sinaasappelsiroop.

Bekijk het recept


Meer inspiratie:

Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar