HANOS staat voor u klaar!

De tijdelijke sluiting van alle horecagelegenheden heeft bij veel horecaondernemers geleid tot onzekerheid. Ook nu de horeca gedeeltelijk en onder bepaalde voorwaarden haar deuren weer heeft geopend voor gasten, leidt dit mogelijk nog steeds tot onzekerheid en vragen. Als uw horecagroothandel staat HANOS voor u klaar en denken wij graag met u mee. Zo bieden wij verschillende interessante smart distance concepten en oplossingen aan voor u als ondernemer. Lees hieronder meer over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Uw koffiemachine opstarten

Wanneer u uw espressomachine en/of volautomaten tijdelijk niet gebruikt, zijn bij het opstarten een paar belangrijke stappen van groot belang.

Onze koffiespecialist vertelt u in verschillende video’s hoe u uw machine op de juiste manier in- en uitschakelt.

Lees meer

 

Maaltijdbezorging

Wij hebben een groot aantal producten geselecteerd die onmisbaar zijn voor maaltijdbezorging! Denk aan alles op het gebied van verpakken, transporteren en meer.

Lees meer

Transport | HANOS

Tips van onze partner Van Gestel over het onderhoud van keukenapparatuur.

Wellicht staat uw keukenapparatuur voor een langere tijd stil. De servicemanager van Van Gestel geeft in onderstaande video preventieve tips om uw keukenapparatuur in goede conditie te houden.


Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem hiervoor contact op met uw groothandel.