Allerbeste chefs stomen BN’ers klaar in ‘Superstar Chef’

8 duo’s koken sterren van de hemel met HANOS-assortiment

Apeldoorn, 10 april 2018
RTL Superstar Chef: 8 duo’s koken sterren van de hemel met HANOS-assortiment

Acht bekende Nederlanders staan binnenkort met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in ‘Superstar Chef’. Bijgestaan door de crème de la crème van de Nederlandse chef-koks. Wekelijks krijgen alle duo’s twee opdrachten en hebben de chefs de zware taak om de BN’ers hiervoor klaar te stomen. Als hoofdsponsor zorgt HANOS er samen met haar partners en leveranciers voor dat het de duo’s aan niks ontbreekt om de sterren van de hemel te kunnen koken.

Lukt het Ruben van der Meer, onder leiding van Freek van Noortwijk, om duo Ronald de Boer en Jaimie van Heije op culinair topniveau te verslaan? Of gaat Jan de Hoop, die bij aanvang van het programma nog geen ei kon bakken, er met de eer vandoor? En wat bakt Kaj Gorgels, een graag geziene gast in sterrenrestaurants, onder leiding van André Gerrits ervan?

Monique Smit vormt een enthousiast team met Peter Lute, en Jelka van Houten gaat met volle overgave aan de slag met Lucas Rive. Goedele Liekens wordt klaargestoomd in de restaurantkeuken van Ricardo van Ede en Anouk Hoogendijk hoopt zo veel mogelijk te leren van coach Joris Bijdendijk.

Onder leiding van presentator Tijl Beckand bereiden de duo’s de opdrachten. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN’er het doen met slechts aanwijzingen van de chef en nog later staan ze er helemaal alleen voor.

De vakkundige juryleden, drie-sterren chef Sergio Herman, twee-sterren chef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen, beoordelen de teams. Welke BN’er lukt het om na acht weken zelfstandig op sterrenniveau te koken? Welke BN’er wordt de eerste Superstar Chef? Ontdek het vanaf dinsdag 24 april, elke dinsdagavond om 20.30 uur bij RTL 4.

‘Superstar Chef’ is een productie van TIN CAN.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Djoni Laarkamp-Makkink, Marketeer HANOS Nederland, via pers@hanos.nl o.v.v. ‘Superstar Chef’.