HANOS Utrecht opent vernieuwde groothandel

Apeldoorn, 11 oktober 2016

ban_nic_heropeningutrecht_proost

Na een intensieve periode van verbouwen was het 10 oktober eindelijk zover. HANOS Utrecht opende onder grote belangstelling officieel de deuren van haar vernieuwde vestiging. De hele dag stond in het teken van festiviteiten: van kookdemo’s, muziek en entertainment tot interessante aanbiedingen, inspirerende chefs en natuurlijk heerlijke proeverijen. HANOS Utrecht blikt terug op een geslaagde dag.  

Officiële opening
Rudolph van Veen verzorgde op geheel eigen wijze de officiële opening. Onder begeleiding van een Maître Sabreur knalden de champagnekurken feestelijk en was de officiële opening een feit. Vervolgens bereidde hij samen met Aldert de Boer, holding directeur HANOS, en John de Bruijne, vestigingsmanager HANOS Utrecht, een heerlijke champagnerisotto. Rudolph van Veen blikte ook terug op zijn eigen (werk)ervaring bij HANOS. “Begin jaren 90 werkte ik bij HANOS Breda (destijds ISPC). Eigenlijk is alles veranderd. Maar wat onveranderd is gebleven is het hoge serviceniveau en de inspiratie die je krijgt als je hier rondloopt. En wat is het mooi geworden! Het is nu twee keer zo groot. Alles staat lekker ruim en overzichtelijk, het is gewoon een gloednieuwe vestiging!

Kookdemo’s
De rest van de dag werden de gasten geïnspireerd met interessante demo’s van Rudolph van Veen, André van Doorn (Restaurant Kasteel Heemstede*), Sander Spruijt (Restaurant de Burgemeester*) en Karl van Baggem, (Restaurant OpBuuren I Executive chef de Hoefslag*). Gerard Ekdom maakte met zijn draaitafel tijdens de afterparty het feest compleet. 

Klaar voor de toekomst

“Met deze restyle sluit HANOS Utrecht aan bij de (horeca)markt van de toekomst. De groothandel heeft een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling gekregen. Een omgeving waar versbeleving, innovatie en een zeer ruim assortiment voorop staan. Een groothandel waar onze klanten geïnspireerd worden en waar service, vakmanschap en persoonlijk contact ontzettend belangrijk zijn”, aldus Aldert de Boer. John de Bruijne vult aan: “Ik ben trots op het eindresultaat. Ook de rest van het jaar staat in het teken van inspirerende activiteiten in onze groothandel. Ik nodig onze klanten dan ook graag uit om onze groothandel te bezoeken.”

Kijk voor een sfeerimpressie op www.facebook.com/hanosutrecht. Hier verschijnt deze week ook de  aftermovie.

ban_act_opening_utrecht_sander_spruit_2105_747x498.jpg
ban_act_opening_utrecht_rudolph_van_veen_2105_747x747.jpg
ban_act_opening_utrecht_andre_van_doorn_2105_498x747.jpg
ban_act_opening_utrecht_karl_van_baggem_1610_747x498.jpg