Gastro Loods opent vestiging in Amsterdam

Amsterdam, 9 mei 2017
Gastro Loods

Op maandag 22 mei opent Gastro Loods haar tweede vestiging in Amsterdam. Gastro Loods is een initiatief van de non-food partners van HANOS en bevindt zich tegenover de groothandel van HANOS in Amsterdam.

Wie een bezoek brengt aan Gastro Loods Amsterdam vindt een breed scala aan showroommodellen, demo-keukens, horeca apparatuur, meubilair van een vorig seizoen en speciaal ingekochte grote partijen. Maar ook (merk)producten die een deukje of een krasje opgelopen hebben zijn hier verkrijgbaar. Online bestellen is uiteraard ook mogelijk. Gastro Loods levert in Nederland en België.

“Het assortiment bestaat uit sterke basisspelers die de hoofdcollectie gaan verlaten en hierdoor tegen een scherpe prijs aangeboden worden, maar die nog zeker de moeite waard zijn. Alle horeca ondernemers kunnen hier terecht voor een volledig aanbod van horeca meubilair en apparatuur onder één dak tegen een mooie prijs. Wij vinden het belangrijk om horeca ondernemers ook de mogelijkheid te bieden om hun restaurant, hotel, café, kantine of terras te vernieuwen, vervangen of uit te breiden zonder grote investeringen”, aldus Roy Hemmink, directeur Gastro Loods.

Roy Hemmink vervolgt: “Wij zijn er helemaal klaar voor! Maandag 22 mei opent Gastro Loods haar deuren en dat laten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij een besteding van €2.500,- aan actieproducten bij Gastro Loods Amsterdam of Gastro Loods Apeldoorn, ontvangen klanten een gratis Mercedes, Ferrari of Lamborghini speciaal voor kinderen ter waarde van €249. Zolang de voorraad strekt.”

Gastro Loods Amsterdam bevindt zich aan de Spaklerweg 61, tegenover HANOS Amsterdam en in Apeldoorn aan de Stadhoudersmolenweg 31.