HANOS Maastricht

HANOS Maastricht

Ontdek onze nieuwste internationale horecagroothandel in Limburg

Op 21 maart 2023 is onze nieuwste groothandel geopend: HANOS Maastricht. Een gloednieuwe zelfbedieningsgroothandel van bijna 40.000 m² waar we klanten uit de wijde omgeving kunnen verwelkomen. Iedere (horeca)ondernemer in en rondom Maastricht zal zich meer dan thuis voelen in onze nieuwe vestiging met het wereldse HANOS-assortiment verdeeld over de categorieën vers, food, non-food en dranken. Met het enorme assortiment van zo’n 100.000 artikelen faciliteert HANOS Maastricht ondernemers in Nederland, België én Duitsland.

  • Meer dan 40.000 m2 horecabenodigdheden
  • Meer dan 100.000 artikelen
  • Meer dan 3.000 m2 versbeleving
  • Ruim 2.400 verschillende wijnen
  • Ruim 1.000 soorten kaas
  • Meer dan 15.000 non-food artikelen
En nog veel meer!

Feestelijke opening HANOS Maastricht

Op 21 maart 2023 is onze nieuwste groothandel feestelijk geopend. In onderstaande video ziet u een sfeerimpressie van de opening.


Meet the chef

Twan Janssen - Culinair adviseur HANOS Maastricht

Twan Janssen is de culinair adviseur van HANOS Maastricht. De gastronomische regio rondom Maastricht is hem meer dan bekend. Zo deed hij ervaring op bij het Kruisherenhotel, Château Neercanne, Kasteel TerWorm, restaurant Beluga en Flavourz by Servais in Maastricht.

“Mijn doel als culinair adviseur bij HANOS Maastricht is om chefs te blijven voeden met nieuwe producttoepassingen en trends. Mijn ervaring bij de voorgenoemde restaurants én de inspiratie die ik heb opgedaan tijdens culinaire reizen kan ik in deze rol perfect inzetten. Met het creëren en delen van verrassende recepten, het onder de aandacht brengen van ons brede assortiment en het uitleggen van technieken wil ik het horeca-ambacht uit blijven dragen. Uiteraard altijd met het doel om onze klanten te helpen. Ik kijk met veel vertrouwen en plezier uit naar de ontmoetingen en samenwerkingen met onze (potentiële) klanten in en rondom Maastricht.”

Twan Janssen


Evenementen HANOS Maastricht

Evenementen HANOS Maastricht

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf. Verschillende professionals staan klaar om u te inspireren tijdens verschillende masterclasses bij HANOS Maastricht!

Bekijk de agenda


Magazine voorjaar 2023

Voorjaarsmagazine - Maastricht-editie

Het voorjaar is fris, verrassend en met kenmerkende verse producten een fantastisch gastronomisch seizoen! De aanvoer van typische voorjaarsingrediënten komt op gang en dat ziet u gelijk terug op de afdelingen in onze vestigingen. Voor u ook hét moment voor verrassende wisselingen op uw menukaart. Met dit magazine inspireren we u voor een fantastisch voorjaar.

In de Maastricht-editie van ons voorjaarsmagazine leest u daarnaast meer over HANOS Maastricht.

Lees het magazine


Plattegrond HANOS Maastricht

Plattegrond HANOS Maastricht

Benieuwd naar de indeling van onze nieuwste vestiging? Klik op onderstaande button om de plattegrond van HANOS Maastricht te bekijken en maak kennis met de verschillende afdelingen in onze nieuwste vestiging.

Bekijk plattegrond

Aan de slag bij HANOS Maastricht?

Klik op onderstaande button om de openstaande vacatures van HANOS Maastricht te bekijken.

Bekijk de vacatures

Meer inspiratie:

Vers in het voorjaar

Vers in het voorjaar

Vers in het voorjaar