Kiezen voor karakter

Wie kiest wordt gekozen. Dat geldt voor iedere bedrijfstak, maar voor de horeca in het bijzonder. Ondernemers die onderscheidende keuzes durven maken, weten hun gasten duurzaam aan zich te binden. In deze rubriek delen chefs hun eigen visie en verhaal en een recept, welke uitgewerkt te vinden zijn op FoodXperience.

Kiezen voor karakter | HANOS

Restaurant Sukade

Sinds 2016 gebeurt er weer iets bijzonders in het oude sukadepakhuis in Meppel. Hier kookt chef-kok Thomas van Mechelen vernieuwend, verrassend en op een ongekend niveau. De gasten moesten even wennen aan zijn bijzondere gerechten, maar inmiddels heeft Thomas het vertrouwen van zijn stad.

Lees het verhaal

Restaurant Tante Kee | HANOS

Restaurant Tante Kee

Van pannenkoeken-hotspot naar fine dining restaurant? Patron-cuisinier Raymond Reeb waagde de sprong. Maar wel stap voor stap. Inmiddels hebben de gerechten van restaurant Tante Kee een sterke band met de natuur en de geschiedenis van de omgeving.

Lees het verhaal

Restaurant Ledeboer | HANOS

Restaurant Ledeboer

Een strenge opvoeding en het vroegtijdig overlijden van zijn moeder, leerde chef-kok Rick Blanken op harde wijze hoe belangrijk het is om ruimte te creëren voor privéleven naast de passie voor het vak.


Lees het verhaal

Restaurant Oxalis | HANOS

Restaurant Oxalis

Geoffrey van Melick startte in keukens in de Kop van Noord-Holland en sloeg al snel zijn vleugels uit. Hij verkende het culinaire universum en uiteindelijk streek hij toch weer neer in zijn geliefde West-Friesland waar hij met zijn team ambitieus én harmonieus aan de weg timmert in Wervershoof.

Lees het verhaal

Restaurant Ciro's | HANOS

Restaurant Ciro's

Al tien jaar lang onderhouden chef Claude Sondag en gastheer Eugeen Haesaerts een succesvolle samenwerking, die de reputatie van Ciro’s in Antwerpen bijzonder hoog houdt. Een contrasterend duo, met een concept dat zich dankzij klassieke eenvoud onderscheidt van de grote massa.

Lees het verhaal


Onze klanten aan het woord

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst. Laat u inspireren!

← Ontdek alle verhalen