Inspirerende verhalen van onze klanten en partners

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid. Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende verhalen van klanten en partners op een rijtje gezet. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst.


Uitgelicht

Krachtige ketens: formulehuizen vol hart en verbinding

Ketens zijn in opkomst. Sterke merken met persoonlijkheid, kwaliteit en herkenbaarheid. Ze combineren een efficiënte operatie met de passie die oprechte horecabedrijven kenmerkt. Formulehuizen vol hart en verbinding. In deze rubriek presenteren we ketens met karakter.

Lees verder

Krachtige ketens

Ontdek meer inspirerende verhalen:

Het Nieuwe Ondernemen

Het nieuwe ondernemen: ondernemers delen hun frisse blik op het vak

In crisistijd zijn er ook gevestigde ondernemers die zichzelf herontdekten en kansen zagen in moeilijke tijden. Waar de ene deur dichtgaat, opent er weer een andere deur. Strijdvaardige ondernemers delen hun uitdagingen, dromen, frisse blik op het vak en vernieuwende manier van ondernemen.

Lees verder

De nieuwe realiteit

De nieuwe realiteit: ontdek de laatste ontwikkelingen in onze branche

Duik in de laatste ontwikkelingen en nieuwe trends binnen onze branche. Laat u verrassen door de wereld van wijn en tegelijkertijd de verschuiving naar alcohol­arm en alcoholvrij. Leer meer over de kansen in digitalisering en ontdek alles over de transitie naar duurzaam ondernemer­schap, plantaardig(er) eten en voeden in plaats van vullen.

Lees verder

JaffaJaffa

Concept & Karakter: de laatste trends en succesverhalen van ondernemers

Een toekomst zonder terras is bijna niet in te denken, zeker niet sinds de crisis waarin de terrassen het lichtpuntje vormden. In deze rubriek presenteert Kaja de must-haves voor buiten en leest u succesverhalen van ondernemers en hun terras. Keukenleverancier Van Gestel verdiept zich in innovatie, trends, maatwerk, training en advies op het gebied van keukens.

Lees verder

Bobbi's Bar

Landelijk & Stedelijk

De stadse horeca is booming. Zowel in de ‘big four’ als in provinciesteden weten de gasten de horeca goed te vinden. Maar de stad blijkt niet de enige vruchtbare bodem voor succesvolle horeca. Ook het buitengebied heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de consument. In de groeiende horecamarkt blijkt er ruimte voor beide.

Lees verder

Van Vugt kruiden - Café Americain

Streek & Gerecht

Ons land kent een enorme rijkdom aan bijzondere streekproducenten. HANOS zoekt voortdurend naar langdurige samenwerkingen met uitzonderlijke leveranciers. In deze rubriek zetten we er een aantal in de spotlight. Daarbij brengen we het begin en het einde van de keten samen: producent en chef nemen een kijkje in elkaars keuken.

Lees verder

Bar-restaurant Pompstation

Design in de Vingers

Wie HANOS vraagt mee te denken over een verbouwing of een nieuw bedrijf, kan rekenen op hulp en inspiratie op maat. In de rubriek ‘Design in de vingers’ presenteren we de verhalen van ondernemers die HANOS en de specialisten van Kaja en Van Gestel uitdaagden mee te denken over hun nieuwbouw of renovatie.

Lees verder

Kiezen voor karakter | HANOS

Kiezen voor karakter

Wie kiest wordt gekozen. Dat geldt voor iedere bedrijfstak, maar voor de horeca in het bijzonder. Ondernemers die onderscheidende keuzes durven maken, weten hun gasten duurzaam aan zich te binden. In deze rubriek delen chefs hun eigen visie en verhaal en een uitgewerkt recept.

Lees verder

Back to the Roots | HANOS

Back to the roots

In deze rubriek spreken we getalenteerde chefs en ondernemers uit alle windstreken. Zij brengen vernieuwing, verrassing en een heel eigen keukencultuur met zich mee. Van authentiek Thais en modern Grieks tot helemaal Hollands en de Franse boerenkeuken.
 

Lees verder

Lokaal 55: ambassadeur van Sneek

Tweede Leven

Met de leegloop van de oude binnensteden, het verdwijnen van traditionele industrieën en de ontkerkelijking, neemt het aantal horecazaken dat zich vestigt in oude iconische gebouwen toe. In de rubriek Tweede Leven vertellen trotse ondernemers de sterke verhalen van ‘hun’ gebouw.

Lees verder

Kies-keurig | HANOS

Kies-keurig

In deze rubriek zoomen we in op belangrijke keuzes die ondernemers samen met hun klanten maken. Bewuste keuzes die leverancier en klant maken om het goede te doen. Van uitzonderlijke wijnkaart tot eigen koffieblend en van duurzame vis tot signature dish. Wat is het verhaal achter hun keuze?

Lees verder

Kiezen voor familie | HANOS

Kiezen voor familie

In deze rubriek zoomen we in op familiebedrijven. Wat zijn de voor- en nadelen van een familiebedrijf? Hoe verloopt de samenwerking tussen de generaties? En hoe zorg je voor een goede balans tussen traditie en vernieuwing? Ontdek de familiaire succesverhalen.

Lees verder

Uitgesproken concepten | HANOS

Uitgesproken concepten

In deze rubriek passeren concepten de revue die iets heel bijzonders doen, of iets ‘simpels’ heel speciaal weten te maken. Ondernemers die durven te kiezen voor iets anders en uitblinken in originaliteit. We presenteren je de meest uitgesproken concepten, van zorg tot catering.

Lees verder

Ontdek Twente | HANOS

Ontdek Twente

Lees meer over de Twentse topzaken zoals Hotel 't Lansink*, De Swarte Ruijter* en Landgoed De Holtweijde. Of ontdek nieuwe zaken als Joann en U Parkhotel. Neem een kijkje bij de Almelounge, waar u voetbal en dineren kunt combineren. De Twentse ondernemers hebben genoeg te vertellen.

Lees verder

De Brigade | HANOS

De Brigade

In deze rubriek vertellen chefs over hun brigade, en brigadeleden over hun chef. Een ding is zeker: het zijn allemaal bijzondere mensen. Want wie kiest voor de horeca, kiest voor een levensstijl. Dienstbaarheid, flexibiliteit, creativiteit en hard werken kenmerken de bedrijfstak. Wat drijft de brigadeleden, wat maakt hun werk bijzonder en wat leren ze van elkaar?

Lees verder

De keuze van je leven | HANOS

Keuze van je leven

In de rubriek ‘Keuze van je leven’ interviewen we ondernemers die een rigoureuze beslissing namen. Veel mensen dromen over een ander bestaan, maar weinigen durven ook écht het roer om te gooien. Deze ondernemers deden dat wel. Op een tweesprong in hun leven maakten zij een bewuste, radicale keuze. Eentje met grote impact op hun zakelijke en privéleven.

Lees verder

Jong geleerd | HANOS

Jong geleerd

In deze rubriek spreken we mensen die al op zeer jonge leeftijd hun talent ontdekten en hun hart hebben gevolgd. Want iedereen heeft talent, maar niet iedereen doet er wat mee. Deze piepjonge professionals wel! Met lef en vol passie ontplooien zij hun talenten. In deze rubriek leggen ze uit hoe ze dat aanpakken.

Lees verder