Horeca oplossingen HANOS

Horeca-oplossingen voor smart distance

Oplossingen op maat

Om het werken op afstand mogelijk te maken, bieden wij verschillende interessante concepten en oplossingen aan. Deze leggen we hieronder graag aan u uit. Direct meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan contact op met uw accountmanager of bezoek uw dichtstbijzijnde groothandel. U kunt ook direct contact opnemen via ons contactformulier.

Veiligheiddschermen | HANOS

Gepaste afstand oplossingen

Wij hebben ons assortiment aangepast om de beste smart distance oplossingen te kunnen bieden voor uw zaak. Denk hierbij aan spatschermen, scheidingswanden, vloerstickers, deurmatten en waarschuwingslint. 

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden of een vraag? Neem dan contact op met uw accountmanager of bezoek uw dichtstbijzijnde groothandel voor persoonlijk advies. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing.

Bekijk hier onze oplossingenVragen over zelfservice oplossingen? Stel ze aan Kaja Interieurs!

De nieuwe situatie vraagt u wellicht om uw interieurinrichting te herzien. Dit kan een lastige opgave zijn. Onze partner Kaja Interieurs is expert op het gebied van horeca-inrichting en helpt u graag het maximale uit uw onderneming te halen. Bijvoorbeeld door middel van de selfservice serveertafel of een mobiel 1,5 meter scherm, die u gemakkelijk tussen uw tafels kunt plaatsen. Interieurwensen tot leven laten komen, dat is de passie van Kaja Interieurs. Ook in deze tijd.

Hulp nodig bij uw interieurinrichting? Neem dan contact op met Kaja Interieurs.

Bekijk hier de mogelijkheden

Persoonlijke hygiëne

Persoonlijke hygiëne

Het is nu extra belangrijk om de persoonlijke hygiëne van uw personeel en gasten in acht te nemen. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij uw groothandel HANOS.

In ons brede assortiment kunnen wij u voorzien van zaken als mondkapjes, disposable handschoenen, maar ook serveerhandschoenen die u kunt uitwassen. Daarnaast desinfectiemiddelen om alles goed schoon te houden en binnenkort ook desinfectie uv lampen. 

Bekijk hieronder een aantal essentiële productgroepen. Benieuwd naar meer aanbod? Bezoek uw dichtstbijzijnde groothandel voor het actuele assortiment.


HANOS staat voor u klaar!

Voor meer informatie en concepten kunt u terecht bij uw accountmanager of in één van onze groothandels. Ook in deze tijd blijven onze HANOS-vestigingen namelijk gewoon voor u geopend. Uiteraard hanteren wij hiervoor extra maatregelen

Bekijk dichtstbijzijnde groothandel Ontwikkelingen coronavirus