Klassieke recepten voor op uw (kerst)menu

Inspiratie van ons FoodXperience team

Klassieke ingrediënten en klassieke recepten zijn bij uitstek de ideale mix voor een geslaagd feestelijk menu. Ons culinaire team nam de uitdaging aan en ging aan de slag met iconische recepten. Steef maakte twee klassieke gerechten.


Steef Haarsma | FoodXperience team

- Graved lax met zure room en kaviaar
- Marbré van zwijnswang

Deze twee klassieke recepten zijn gemaakt door FoodXperience chef Steef Haarsma van HANOS Nederland.


Graved lax met zure room en kaviaar

Dit gerecht bestaat uit graved lax, zure room en dilleolie.

Bekijk het recept

Steef gebruikte voor dit gerecht onder andere de volgende producten:

Marbré van zwijnswang

Dit gerecht bestaat uit zwijnswang, ganzenlever en appelstroop.

Marbré van zwijnswang | FoodXperience team

Bekijk het recept

Steef gebruikte voor dit gerecht onder andere de volgende producten:


Meer klassieke (kerst)gerechten

Bekijk ook de recepten van onze andere FoodXperience chefs:

Garry de Boer | FoodXperience Team

Paddenstoelenragout en kreeft & ossenstaart

Recepten van Garry de Boer.

Bekijk de recepten

Maarten Bloemers | FoodXperience Team

Poulet Noir 'en truffe' en IJsselmeer snoekbaars

Recepten van Maarten Bloemers.

Bekijk de recepten

Alwin Evenboer | FoodXperience Team

Paté en croûte en Beef Wellington

Recepten van Alwin Evenboer.

Bekijk de recepten

FoodXperience team

Meer recepten van Steef

Benieuwd naar nog meer recepten van Steef voor de feestdagen? Bekijk ook de recepten die hij in 2020 maakte.

Bekijk de recepten

Het FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig?  De culinair adviseurs vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt. 

Bekijk meer inspiratie