FoodXperience team
FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig? Zij vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten. Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt.

FoodXperience: kitchen tools
Met de leukste en beste tools en materialen inspireren onze chefs u met verrassende bereidingswijzen en recepten. We vroegen onze culinair adviseurs naar hun favorieten en dat pakte spectaculair uit. Ontdek de volgende tools:
- Droogoven
- "Eetbare kunstdarmen"
- VOM basic kit
- Verschillende pizzaovens
- Vegetable Sheet Cutter
- Airtender
- Sous-Vide Roner Clip
- En meer!
Klassieke recepten voor de feestdagen
Inspiratiemagazine Feestdagen 2021
Klassieke ingrediënten en klassieke recepten zijn bij uitstek de ideale mix voor een geslaagd feestelijk menu. Ons culinaire team nam de uitdaging aan en ging aan de slag met iconische recepten zoals bijvoorbeeld de Beef Wellington, paté en croûte en een marbre. Ook klassieke combinaties zoals de Franse poulet met truffel of een aardappelmousseline met ossenstaart en kreeft verschenen op de borden.




Meer inspiratie van onze FoodXperience chefs
Elk magazine creëren de FoodXperience chefs passende gerechten bij het seizoen. Bekijk ook de recepten en tips van de voorgaande magazines:

FoodXperience: wild met én zonder wild
Onze FoodXperience chefs maakten zich op voor het najaar! Ze gingen aan de slag met de typische ingrediënten van het najaar, zoals bijvoorbeeld wild en gevogelte. Maar ook bijzondere najaarsingrediënten als de bizon en parelhoen verschijnen weer op de werkbank. Dit keer namen onze chefs de uitdaging aan om van elk gerecht ook een volwaardige vegetarische variant te bereiden. Zo kunt u elk van uw gasten voorzien van een heerlijk najaarsgerecht!
Inspiratiemagazine zomer 2021
Terras inspiratie van onze FoodXperience chefs! Om u te inspireren hebben zij creatieve gerechten bedacht waarmee u uw gasten kunt verrassen. Steef maakte de volgende vier gerechten.


Steef Haarsma
- Kabeljauw
- Flamed salmon
- Salade met krokant spek
- Geroosterde bospeen


Jurjen van Pruissen
- Kalfswang met coquille
- Chips van kaviaar
- Buikspek piri piri
- Gegrilde eendenham
Inspiratiemagazine voorjaar 2021
Voor het inspiratiemagazine voorjaar nodigden we vier chefs vanuit verschillende windstreken uit om samen met één van onze culinair adviseurs te koken met lamsvlees. In vier duo’s gingen ze aan de slag met een ander onderdeel van het lam. Deze sessie benadrukte om de veelzijdigheid van dit fantastische voorjaarsproduct. Laat u inspireren voor gerechten met lamsvlees!

Lamsnek
FoodXperience chef Garry ging samen met Stephen de Ruyter, van Suara Gembira, aan de slag met lamsnek.

Lamsschouder
FoodXperience chef Steef ging samen met Tom Zwerver, van restaurant Oan Tafel, aan de slag met lamsschouder.

Saratoga-rack
FoodXperience chef Erwin ging samen met Petros Razay, van restaurant Fenicie, aan de slag met Saratoga-rack.

Lamsbout
FoodXperience chef Henri ging samen met Gerjan Ligtenberg, van restaurant QuaKoken, aan de slag met lamsbout.
Inspiratiemagazine winter 2021
Het FoodXperience team neemt u mee in de wereld van seizoensproducten. Van de geliefde skrei tot aan de nog relatief onbekende broccoletti.
Garry de Boer
Bekijk Garry's receptenSteef Haarsma
Bekijk Steef's receptenCarl Moors
Bekijk Carl's receptenMike Seghers
Bekijk Mike's receptenInspiratiemagazine feestdagen 2020
De FoodXperience chefs kwamen samen voor feestdagen. Ze geven u maar al te graag tips voor de feestdagen.
Maarten Bloemers
Bekijk Maarten's receptenHenri Troost
Bekijk Henri's receptenErwin Grijssen
Bekijk Erwin's receptenFoodXperience online platform
FoodXperience is hét platform voor inspirerende recepten, gedeeld door FoodXperience en door vakgenoten. U kunt gemakkelijk per categorie en zelfs per seizoen zoeken naar recepten die interessant voor u zijn. Naast de bereidingsinformatie vindt u ook de benodigdheden voor elk recept, inclusief artikelnummers.
Daarnaast vindt u op FoodXperience ook bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips & tricks en culitools.
Naar FoodXperience