FoodXperience

FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig? Zij vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten.  Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt.


FoodXperience chefs - tools

FoodXperience: kitchen tools

Met de leukste en beste tools en materialen inspireren onze chefs u met verrassende bereidingswijzen en recepten. We vroegen onze culinair adviseurs naar hun favorieten en dat pakte spectaculair uit. Ontdek de volgende tools:

  • Droogoven
  • "Eetbare kunstdarmen"
  • VOM basic kit
  • Verschillende pizzaovens
  • Vegetable Sheet Cutter
  • Airtender
  • Sous-Vide Roner Clip
  • En meer!

Ontdek tools en recepten

Klassieke recepten voor de feestdagen

Inspiratiemagazine Feestdagen 2021

Klassieke ingrediënten en klassieke recepten zijn bij uitstek de ideale mix voor een geslaagd feestelijk menu. Ons culinaire team nam de uitdaging aan en ging aan de slag met iconische recepten zoals bijvoorbeeld de Beef Wellington, paté en croûte en een marbre. Ook klassieke combinaties zoals de Franse poulet met truffel of een aardappelmousseline met ossenstaart en kreeft verschenen op de borden.

Garry de Boer | FoodXperience Team

Paddenstoelenragout en kreeft & ossenstaart

Recepten van Garry de Boer.

Bekijk de recepten

Steef Haarsma | FoodXperience Team

Graved lax en marbré van zwijnswang

Recepten van Steef Haarsma.

Bekijk de recepten

Maarten Bloemers | FoodXperience Team

Poulet Noir 'en truffe' en IJsselmeer snoekbaars

Recepten van Maarten Bloemers.

Bekijk de recepten

Alwin Evenboer | FoodXperience Team

Paté en croûte en Beef Wellington

Recepten van Alwin Evenboer.

Bekijk de recepten


Meer inspiratie van onze FoodXperience chefs

Elk magazine creëren de FoodXperience chefs passende gerechten bij het seizoen. Bekijk ook de recepten en tips van de voorgaande magazines:

FoodXperience wild vs. vegetarisch gerechten

FoodXperience: wild met én zonder wild

Onze FoodXperience chefs maakten zich op voor het najaar! Ze gingen aan de slag met de typische ingrediënten van het najaar, zoals bijvoorbeeld wild en gevogelte. Maar ook bijzondere najaarsingrediënten als de bizon en parelhoen verschijnen weer op de werkbank. Dit keer namen onze chefs de uitdaging aan om van elk gerecht ook een volwaardige vegetarische variant te bereiden. Zo kunt u elk van uw gasten voorzien van een heerlijk najaarsgerecht!

Ontdek de recepten


Inspiratiemagazine zomer 2021

Terras inspiratie van onze FoodXperience chefs! Om u te inspireren hebben zij creatieve gerechten bedacht waarmee u uw gasten kunt verrassen. Steef maakte de volgende vier gerechten.

Garry de Boer | FoodXperience chefs

Garry de Boer

  • Tapasvisjes
  • Bara sandwich
  • Rotibowl

Bekijk de recepten

Steef Haarsma | FoodXperience chefs

Steef Haarsma

  • Kabeljauw 
  • Flamed salmon 
  • Salade met krokant spek
  • Geroosterde bospeen

Bekijk de recepten

Rolf Hoekstra | FoodXperience chefs

Rolf Hoekstra

  • Flammkuchen 
  • Gamba's
  • Pasta pesto
  • Sausages Dutch style

Bekijk de recepten

Jurjen van Pruissen | FoodXperience chefs

Jurjen van Pruissen

  • Kalfswang met coquille
  • Chips van kaviaar
  • Buikspek piri piri
  • Gegrilde eendenham

Bekijk de recepten

Inspiratiemagazine voorjaar 2021

Voor het inspiratiemagazine voorjaar nodigden we vier chefs vanuit verschillende windstreken uit om samen met één van onze culinair adviseurs te koken met lamsvlees. In vier duo’s gingen ze aan de slag met een ander onderdeel van het lam. Deze sessie benadrukte om de veelzijdigheid van dit fantastische voorjaarsproduct. Laat u inspireren voor gerechten met lamsvlees!

Recepten met lamsnek

Lamsnek

FoodXperience chef Garry ging samen met Stephen de Ruyter, van Suara Gembira, aan de slag met lamsnek.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsschouder

Lamsschouder

FoodXperience chef Steef ging samen met Tom Zwerver, van restaurant Oan Tafel, aan de slag met lamsschouder.

Bekijk de recepten

Recepten met saratoga-rack

Saratoga-rack

FoodXperience chef Erwin ging samen met Petros Razay, van restaurant Fenicie, aan de slag met Saratoga-rack.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsbout

Lamsbout

FoodXperience chef Henri ging samen met Gerjan Ligtenberg, van restaurant QuaKoken, aan de slag met lamsbout.

Bekijk de recepten

Inspiratiemagazine winter 2021

Het FoodXperience team neemt u mee in de wereld van seizoensproducten. Van de geliefde skrei tot aan de nog relatief onbekende broccoletti.

Inspiratiemagazine feestdagen 2020

De FoodXperience chefs kwamen samen voor feestdagen. Ze geven u maar al te graag tips voor de feestdagen.

Maarten Bloemers | FoodXperience team

Maarten Bloemers

Bekijk Maarten's recepten

Erwin Grijssen | FoodXperience team

Erwin Grijssen

Bekijk Erwin's recepten

FoodXperience

FoodXperience online platform

FoodXperience is hét platform voor inspirerende recepten, gedeeld door FoodXperience en door vakgenoten. U kunt gemakkelijk per categorie en zelfs per seizoen zoeken naar recepten die interessant voor u zijn. Naast de bereidingsinformatie vindt u ook de benodigdheden voor elk recept, inclusief artikelnummers.

Daarnaast vindt u op FoodXperience ook bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips & tricks en culitools.

Naar FoodXperience

Meer inspiratie:

Voorjaar

Voorjaar

Voorjaar