ISFI

ISFI: Professionele specerijen en kruiden

Op zoek naar premium specerijen die zowel je smaakpapillen als je gerechten prikkelen? The Spice Factory by ISFI biedt u een assortiment kruiden van over de hele wereld, zorgvuldig gemengd, gemalen en verpakt in onze fabriek in Eigenbrakel. Wij zorgen voor een onberispelijke kwaliteit en totale traceerbaarheid: 100% vertrouwen van plant tot bord!

Kerriepoeder madras

Deze kerriepoeder is pittiger dan gewone kerrie en intenser en gebalanceerder in smaak. Deze melange bevat onder andere fenegriek, mosterd, komijn, peulvruchten en venkel. Hij is lekker in combinatie met bijvoorbeeld lamsvlees, saus en rijstbereidingen. Of natuurlijk in de bekende curry kip madras.

Peperkorrels zwart

Deze zwarte peperbollen zijn afkomstig uit de beste peperplantages en zijn met zorg geselecteerd en verpakt. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, zoals vlees, vis, groenten en sauzen. Een voorbeeld van hoe u deze peperbollen zou kunnen gebruiken is door ze te malen en te mengen met zout om een smakelijke kruidenmix te creëren voor uw steak of kip. U kunt ook een snufje peper toevoegen aan uw salades voor extra smaak.

Vanillestokjes

Bourbon Vanille de Madagaskar is kwalitatief hoogstaande vanille, geteeld op het eiland Réunion (voorheen Bourbon) ten oosten van Madagaskar. De vanillestokjes gaan na verloop van tijd kristalliseren, waardoor er kleine, witte kristallen op de stokjes verschijnen. Hierdoor is het vanillinegehalte hoger en geven de stokjes meer aroma af.

VANILLESTOKJES

Vanillestokjes

Isfi25032742

Paprikapoeder zacht

Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en/of gerookte gemalen pepers. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm en droog klimaat. Ideaal om te gebruiken in vleesgerechten.

Kurkumapoeder

Gedroogde kurkuma heeft een licht bittere en zure smaak, is licht pittig en heeft een aards karaker. Heerlijk in stoofgerechten, sauzen en soepen. Maar ook in kruidenmelanges voor vis en vlees is kurkuma een goede toevoeging. Kurkuma is verantwoordelijk voor de gele kleur van kerriepoeder en wordt ook wel gebruikt om gerechten te kleuren, ter vervanging van saffraan. Kurkuma is ook wel bekend onder de, van oorsprong Maleise, naam koenjit.

KURKUMAPOEDER

Kurkumapoeder

Isfi25031887


Ontdek het volledige assortiment:

Bekijk assortiment