Harrys

Harrys

De kracht van zachtheid

Harrys, opgericht in 1970 in Chateauroux (Frankrijk), heeft als missie om mensen te inspireren met de kracht van zachtheid. Elke dag wordt er met passie gewerkt aan het vervaardigen van heerlijk gebak en toastbrood, geproduceerd in nauwe samenwerking met partners en volgens de Franse know-how. De producten van Harrys nodigen je uit om niet alleen zachtaardig te zijn voor anderen, maar ook voor jezelf.

Harrys

Harrys, Zacht en Verantwoord

Al sinds jaar en dag streeft Harrys naar het aanbieden van producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Met het welzijn van de consument in gedachten, zet Harrys zich in voor het verantwoordelijk vervaardigen van gebak en toastbroden.

Zo hebben ze bijvoorbeeld samen met sommige van hun partners gewerkt aan het opstellen van specificaties voor de 'Zachte en Verantwoorde' tarweketen, waarbij het hoofdingrediënt van hun brood, tarwe, op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Ook aan andere ingrediënten, zoals eieren, meel en olie, wordt de nodige zorg besteed. Harrys verbindt zich er daarom toe om alle producten te produceren zonder palmolie en kunstmatige kleurstoffen.

Harrys

American sandwich Natuur & Volkoren

Bij Harrys staat de American sandwich synoniem voor authentiek toastbrood: heerlijk grote, zachte en onweerstaanbare sneden die aan alle dagelijkse behoeften voldoen, van belegde broodjes tot sandwiches en croque-monsieurs. Ontdek de American Sandwich Natuur of Volkoren, beiden heerlijke recepten zonder toevoegingen*.

Harrys Maxi Burger Sesame

Een heerlijke en zachte burger met een grote diameter, vooraf gesneden voor gemakkelijk en snel gebruik.

Toastbrood Natuur zonder korst

Voor iedereen die niet van korst houdt, heeft Harrys het eerste brood zonder korst gemaakt, voor een ongeëvenaarde zachtheid. Het vezelrijke recept resulteert in een nog zachter sneetje brood, zonder toevoegingen*.

Gesneden Brioche

De zachte en smaakvolle gesneden brioche van Harrys zorgt voor momenten van zoetheid en eenvoud! Gemaakt met verse scharreleieren en zonder toevoegingen* of palmolie. Perfect voor een heerlijk ontbijt of tussendoortje!

*Bevat geen toevoegingen. Bevat ingrediënten met een soortgelijke functie.

Harrys

Bestel direct:

TOASTBROOD ZONDER KORST

Toastbrood zonder korst

Harrys28007210

5,10 3,50

per pak 500 gram

HAMBURGERBROODJE GEANT HARRY'S
5,65 3,85

per pak 6 stuks

HARRY'S GESNEDEN BRIOCHE
6,30 4,15

per zak 485 gram

AMERICAN SANDWICH VOLKOREN HARRY'S
4,55 2,45

per zak 600 gram

AMERICAN SANDWICH HARRY'S
3,35 2,30

per zak 550 gram