Gepocheerd ei vrije uitloop 48st

Verpakking
48 stuks
Artikelnummer
40600420

Productomschrijving

Serveer in een handomdraai bijvoorbeeld een Egg Benedict met deze serveerklare gepocheerde eieren, gemaakt van vrije uitloop eieren. Bereid in een oven met stoomfunctie voor 3 - 5 minuten met 100% vocht verwarmen bij 90°C – 95°C (verhitten tot 75°C in de kern voor minimaal 2 minuten). Of bereid voor ongeveer 3 -5 minuten in een pan met water wat net aan de kook is gebracht, bij 80°C - 90°C of voor ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 750 watt.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

{eieren} (vrije uitloop), coatingmiddelen: triglyceriden en zonnebloemlecithine

Per 100 gram

Energie (kJ) 575
Energie (Kcal) 138
Eiwitten (gram) 12
Koolhydraten (gram) 0,7
- waarvan suiker (gram) 0,5
Vet (gram) 9,5
- waarvan verzadigd (gram) 3
Zout (gram) 0,2

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Met
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten