Hertensukade Nieuw-Zeeland

Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
32300359
per stuk à 0,4 kilogram 8,60
Geldig van 04-03-2024 t/m 23-06-2024
21,50
per kilogram

Productomschrijving

In Nieuw-Zeeland wordt de sukade ‘blade’ genoemd. Sukade is uiteraard zeer geschikt om te stoven, maar kan ook perfect bereid worden als steak. Bij een rundersukade is voor een malse steak van belang dat de middenzeen wordt verwijderd. Bij hertensukade is het niet nodig om deze middenzeen te verwijderen, daardoor is het ook als steak of biefstuk te bereiden. Verwijder voor bereiding wel eerst het buitenste vlies.

Bereidingstip

Ontvlies het vlees en snijd in blokjes. Bak de vleesblokjes in de stoofpan met wat olie. Voeg een kruidenboeket toe en blus af met rode wijn. Kook het geheel voor circa 60 minuten. Bind het geheel af en breng op smaak met peper en zeezout.

Over Nieuw-Zeelands hert

Nieuw-Zeelands hertenvlees staat bekend als één van de zuiverste vleesproducten ter wereld. Het vlees is afkomstig van grote, uitgestrekte farms met veel vrije uitloopmogelijkheden. Hoewel we het geen wild mogen noemen, genieten de herten in Nieuw-Zeeland van immense ruimte. Dit resulteert in een hoogwaardig stuk vlees zonder groeibevorderende hormonen en antibiotica én 100% grasgevoerd.

Ook interessant voor u

NEKBROOD   BOERDERIJHERT NZ
21,50

per kilogram

HERT T-BONE GEZAAGD BOERDERIJHERT NZ
24,50

per kilogram

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies Maak dit product door en door gaar om schadelijke bacterien uit te schakelen

Ingredienten en voedingswaarden info

Hertenvlees (100%)

Per 100 gram

Energie (kJ) 512
Energie (Kcal) 122
Eiwitten (gram) 22,4
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 3,6
- waarvan verzadigd (gram) 2,1
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 1
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0,2
Cholesterol 60

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten