Runder rib eye dry aged butter

Merk
Van der zee
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
30311960

Productomschrijving

Naast het populaire dry-aged vlees is er tegenwoordig een nieuwe rijpingstechniek: butter-aging. Net als bij dry-aging hangt het vlees enkele weken in een speciale, geconditioneerde cel. Het grote verschil is de stevige schil van gezouten roomboter. De boter sluit het vlees af, waardoor er na rijping geen korst weggesneden hoeft te worden. Het resultaat is een opvallende ‘goudklomp’ van zeer mals vlees.

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

80% rundvlees, 20% boter (MELK), zout.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1261
Energie (Kcal) 304
Eiwitten (gram) 15,7
Koolhydraten (gram) 0,8
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 26,52
- waarvan verzadigd (gram) 16,7
Zout (gram) 0,42

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten