Opgebonden lamsschouder UK

Merk
Van der zee
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30501140
per stuk à 1,5 kilogram 32,25
Geldig van 04-03-2024 t/m 23-06-2024
21,50
per kilogram

Productomschrijving

De boneless shoulder is een uitgebeende lamsschouder. Een mooi groot stuk vlees wat, in dit geval, al uitgebeend is. Het vlees is opgerold en opgebonden, waardoor u het vlees direct kunt garen en op smaak kunt brengen. Het is een mooi stuk vlees om low & slow te garen, waarvoor nat pekelen een ideale techniek is.

Bereidingstip

Pekel de boneless shoulder in een natte pekel gedurende minimaal 24 uur. Gaar vervolgens sous-vide met olie en verse kruiden als rozemarijn, tijm en knoflook op 69˚C gedurende 18 uur.

Over UK Lamsvlees

Op de boerderijen in Groot-Brittannië zijn dierenwelzijn en duurzaamheid belangrijke speerpunten. De schapenboeren richten hun velden zo in dat de begrazing van de schapen en lammeren de biodiversiteit, gezondheid en structuur van de bodem verbetert. Het regenachtige en gematigde zeeklimaat zorgt ervoor dat er verschillende grassen en kruiden beschikbaar zijn voor de schapen en lammeren, waaronder wilde knoflook, zuring en lavendelhei. Dankzij de uitgestrekte heuvelachtige weilanden kunnen er het hele jaar lammeren geboren worden. De lammeren die in de winter worden geboren worden grootgebracht in de openlucht. Zij kunnen bij het moederschaap drinken en volop grazen van voedzame grond. Het resultaat is een delicate, zoete en kruidige smaaksensatie in combinatie met de zachtheid van mager lamsvlees.

Ook interessant voor u

LAMSVOORSCHENKEL UK

Lamsvoorschenkel uk

Van der zee30501180

12,15

per kilogram

LAMSSCHOUDER Z/SCHENKELVLEES UK
19,95

per kilogram

LAMSRUMP M/VETKAPJE UK
25,95 22,95

per kilogram

Specificaties

Vleesconcept UK lam
Gezien in Voorjaarsmagazine

Allergie-informatie info