Mignonnette lait 10gr

Merk
Côte d’or
Verpakking
Doos 24 stuks
Artikelnummer
28241860

Productomschrijving

Deze kleine melkchocoladetabletjes van Côte d'Or hebben een intense en authentieke melkchocoladesmaak. In deze doos zitten 24 per stuk verpakte chocoladetabletjes. Ideaal om te serveren bij een lekker kopje koffie of thee.

Over Côte d'Or

Côte d'Or is van oorsprong een Belgisch bedrijf, opgericht in 1883. De naam verwijst naar de Goudkust, het huidige Ghana, waar de cacaobonen vandaan kwamen. De olifant staat voor de kracht van het merk. Alleen tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er geen Côte d'Or chocolade geproduceerd, omdat Côte d'Or alleen chocolade van hoogwaardige kwaliteit wilde produceren. Om deze reden werd een vervanger geïntroduceerd: Congobar. Na de oorlog konden weer cacaobonen naar België vervoerd worden en groeide het bedrijf sterk. Inmiddels heeft het bedrijf tientallen producten op de markt gebracht en is het een niet weg te denken wereldspeler op het gebied van hoogwaardige chocolade.

Over Cacoa Life

Cocoa Life heeft vijf belangrijke pijlers: milieu, landbouw, gemeenschappen, jeugd en levensonderhoud. Côte d'Or helpt de cacaotelers en hun families om hun levensstandaard te verbeteren door actie te ondernemen binnen de vijf bovengenoemde focusgebieden. Côte d'Or helpt met het opzetten en verbeteren van landbouwpraktijken die het milieu respecteren en tevens de productiviteit en het inkomen verhogen. Het bedrijf creëert samen met de inwoners een aangename en prettige samenleving en zorgt ervoor dat ook de jeugd toekomst ziet in cacaoteelt.

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 10 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: Suiker, cacaomassa, magere MELKPOEDER, cacaoboter, MELKVET, weipoeder (van MELK), emulgator (SOJALECITHINE), aroma's. Cacao: ten minste 33%. KAN NOTEN BEVATTEN.

Per 100 gram

Energie (kJ) 2216
Energie (Kcal) 531
Eiwitten (gram) 7,7
Koolhydraten (gram) 55
- waarvan suiker (gram) 54
Vet (gram) 30
- waarvan verzadigd (gram) 18
Vezels (gram) 3,2
Zout (gram) 0,33

Allergie-informatie info

Melk
Met
melk
Noten
Kan sporen bevatten van
noten
Soja
Met
soja