Creme caramel debic

Merk
Debic
Verpakking
Fles 1 liter
Artikelnummer
40313599
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

De ideale basis voor een klassieke Franse Crème Caramel of juist verrassend nieuwe creaties. Gemaakt op basis van echte room, daardoor heeft hij een romige smaak en textuur. Snel en gemakkelijk te bereiden en een constante productkwaliteit en stabiliteit.



Ook te gebruiken voor: schuimen (met sifon) of taartenvulling.

Basisbereiding stap-voor-stap

• Breng de karamelbodem aan in de vormpjes en plaats in de vriezer totdat deze goed koud is.

• Schenk de inhoud van de verpakking in een pan.

• Verwarm tot een temperatuur van 70°C is bereikt.

• Portioneer in de crème caramel over de vormpjes. Plaats goed afgedekt in de koeling en laat 2-3 uur opstijven (bij gebruik van siliconenvormen eerst aanvriezen om goed te kunnen lossen).

• Lossen en serveren.



Bereiding in de oven: portioneren op karamelbodem en au bain-marie tegen het kookpunt verwarmen. (Advies: portie van 100 gram 20 minuten op 190°C).



Bereiding in de magnetron: In een kom verwarmen tot tegen het kookpunt en verder verwerken op de karamelbodem.



Bewaarinstructie: Product gekoeld bewaren (max. 7C); na opening binnen enkele dagen gebruiken.

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Volle MELK, ROOM 42% vet (14%), suiker, heel EI, gemodificeerd zetmeel, stabilisatoren: carrageen, E331, emulgator: E471, vanillearoma, kleurstof: betacaroteen

Per 100 gram

Energie (kJ) 690
Energie (Kcal) 164
Eiwitten (gram) 3,3
Koolhydraten (gram) 18
- waarvan suiker (gram) 17
Vet (gram) 8,8
- waarvan verzadigd (gram) 6,2
Zout (gram) 0,11

Allergie-informatie info

Ei
Met
ei
Melk
Met
melk