Gnocchi con patate

Merk
Temporin
Verpakking
Pak 500 gram
Artikelnummer
40865001

Productomschrijving

Ovale balletjes gemaakt van aardappel en tarwemeel. De aardappelen worden gekookt en gepureerd, waarna ze met meel en wat zout worden gekneed tot kleine balletjes en vervolgens worden gekookt.

Over Gnocchi

Gnocchi, een typisch Italiaans gerecht waarbij aardappelen worden gekookt, gepureerd en met de toevoeging van meel en zout gekneed wordt tot kleine balletjes. Een traditionele pastasoort die met verschillende smaken en kleuren een moderne twist krijgt.

Over Temporin

Het verhaal van Temporin begint in 1964, wanneer Mario Temporin met passie samen met zijn familie met de hand pasta begint te maken. Zijn liefde voor pure, kwalitatieve pasta slaat over op zijn zoon Antonio, die nu nog steeds aan het roer staat van Temporin. In de loop der jaren groeit het bedrijf steeds verder. Ondertussen worden de diverse droge, verse en gevulde pasta’s met behulp van de modernste technieken gemaakt. Maar nog steeds met dezelfde liefde waarmee ze in 1964 begonnen zijn; goed bereide pastaproducten.

Specificaties

Wereldse Smaken

Type keuken Italiaanse keuken

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC
Bereidingsadvies Bereiding: 2 minuten in kokend gezouten water gaarkoken.

Ingredienten en voedingswaarden info

aardappels 35%, tarwebloem, water, aardappelzetmeel, rijstmeel, zout, zuurteregelaar: wijnsteenzuur, conserveermiddel: sorbinezuur, kruiden, aroma.

Per 100 gram

Energie (kJ) 602
Energie (Kcal) 143
Eiwitten (gram) 3
Koolhydraten (gram) 31
- waarvan suiker (gram) 0,5
Vet (gram) 0,5
- waarvan verzadigd (gram) 0,1
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 1,3

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Met
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten