Meel far pizza fr w200

Merk
Dallagiovanna
Verpakking
Zak 1 kilogram
Artikelnummer
23205120

Productomschrijving

Zak pizzabloem van 1 kilo, zeer geschikt voor het maken van pizza 's met korte rijstijd tot maximaal 12 uur. Geschikt voor elk type deeg: van dunne en knapperige pizza 's tot dikkere en zachtere pizza 's. Ideaal voor verwerking tot 3 uur op kamertemperatuur of 8 uur in de koelkast.

Type: "00"
W 200
P/L: 0,55

Over Molino Dallagiovanna

De basis van elke pizza is de bodem. De basis van elke pizzabodem is de bloem. Afhankelijk van de soort pizza is het belangrijk de juiste soort bloem te kiezen. Molino Dallagiovanna is een echte marktleider als het gaat om kwalitatieve bloemsoorten voor zeer uiteenlopende specifieke bereidingen. Deze pizzabloem is het beste van het beste, onmisbaar in de keuken van de pizzaiolo.

Al sinds 1832 maakt de familie Dallagiovanna bloem. De molen bevindt zich in Gragnano Trebbiense in de regio Piacenza, het hart van het Italiaanse graan. Het werk van de molenaar is delicaat en complex en vraagt ervaring, kennis en passie die van generatie op generatie worden doorgegeven. Al zes generaties lang is Molino Dallagiovanna één van de beste producenten van superieure Italiaanse bloem.

0

Ingredienten en voedingswaarden info

Soft wheat flour type "00"

Per 100 gram

Energie (kJ) 1496
Energie (Kcal) 352
Eiwitten (gram) 12
Koolhydraten (gram) 73
- waarvan suiker (gram) 1
Vet (gram) 0,9
- waarvan verzadigd (gram) 0,1
Vezels (gram) 2,2
Zout (gram) 0,002

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Met
gluten
Lupine
Kan sporen bevatten van
lupine
Melk
Kan sporen bevatten van
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Kan sporen bevatten van
sesam
Soja
Kan sporen bevatten van
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten