In deze categorie vindt u alles voor moderne kooktechnieken, ook wel moleculair koken: het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.

45 producten gevonden
RASPBERRY POWDER

Raspberry powder

Sosa25237576

POWDERED GLUCOSE

Powdered glucose

Sosa25236719

GELBURGER

Gelburger

Sosa25236773

TOMATENPOEDER

Tomatenpoeder

Sosa25208280

AGAR GELIFICACION

Agar gelificacion

Texturas25200015

XANTANA ESPESANTES

Xantana espesantes

Texturas25200113

YOPOL SURPRISES

Yopol surprises

Texturas25200668

CRUTOMAT SURPRISES

Crutomat surprises

Texturas25200659

CITRAS SFERIFICACION

Citras sferificacion

Texturas25200042

PERU CAUSA MIX PURE

Peru causa mix pure

Verstegen22201412

GELLAN GELIFICACION

Gellan gelificacion

Texturas25200051

YUZU PASTE

Yuzu paste

Sosa25237558

LACTOSE POEDER

Lactose poeder

Mugaritz25209140

RICE CRISPIES

Rice crispies

Jordà25213180

ROOD FRUIT CRUMBLE

Rood fruit crumble

Jordà25213230

TOMATEN CRUMBLE

Tomaten crumble

Jordà25213200

PARMESAN BLAD 3D

Parmesan blad 3d

Jordà25213290

TRISOL

Trisol

Texturas25213410

AGAR AGAR

Agar agar

Sosa25214080

AGAR+

Agar+

New tex25216000

EMULBINDER

Emulbinder

New tex25215980

CREAMY GEL

Creamy gel

New tex25215970

PALATINOSE

Palatinose

New tex25216010

RODEWIJN AZIJNPOEDER

Rodewijn azijnpoeder

Jordà25216440

RIJSTAZIJN POEDER

Rijstazijn poeder

Jordà25216460

CALX CALCIUMHYDROXIDE

Calx calciumhydroxide

Mugaritz25212290

COLD GEL

Cold gel

New tex25215990