Huzarensalade
Productomschrijving
Een heerlijke salade in een fijne structuur met frisse groente en corned beef.
Over Johma oet Twente
Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit hun keuken. Bij het maken van de salades is er maar één doel voor ogen: Johma moet gewoon de allerlekkerste zijn. Daarom gebruiken zij alleen de beste ingrediënten voor hun salades. Om de lekkerste te blijven, nemen zij hun consument en klant erg serieus. Daarom onderzoeken ze de wensen en behoeften van klanten en vertalen die kennis door naar nieuwe en verrassende producten.
Geschiedenis van Johma
Het verhaal van Johma begint in 1968 toen oprichters Johan en Martin een saladebedrijfje begonnen in een garage in Glanerbrug (gem. Enschede). Een bedrijfsnaam was snel gevonden door beide voornamen te combineren. De eerste afnemers waren slagers en klein
Bereiden en bewaren
Minimale bewaartemperatuur | 1 ºC |
Maximale bewaartemperatuur | 7 ºC |
Ingrediënten: 50% gestoomde aardappel, water, koolzaadolie, 6% wortel, 5% augurk, suiker, 2% ui, natuurazijn, 2% doperwten, 1% gekookt rundvlees, gemodificeerd zetmeel, zout, EIGEEL, specerijen (MOSTERD), aroma's (SELDERII), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), zetmeel, smaakversterkers (dinatriuminosinaat, mononatriumglutamaat, natriumguanylaat), verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, xanthaangom), zuurteregelaar (natriumacetaten), voedingszuren (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur), rundereiwit, aardappelvezel, LACTOSE (MELK), dextrose, maltodextrine, natuurlijk aroma's, knoflook, gistextract, kleurstoffen (ammoniakkaramel, riboflavinen). Kan sporen bevatten van gluten, noten, pinda's, sesamzaad, schaaldieren, soja en vis,
Energie (kJ) | 670 |
Energie (Kcal) | 161 |
Eiwitten (gram) | 1,6 |
Koolhydraten (gram) | 15,3 |
- waarvan suiker (gram) | 4,2 |
Vet (gram) | 9,8 |
- waarvan verzadigd (gram) | 0,8 |
Vezels (gram) | 2 |
Zout (gram) | 1,1 |
Cholesterol | 10 |
aardnoten
ei
gluten
lupine
melk
mosterd
noten
schaaldieren
selderij
sesam
soja
vis
weekdieren
zwavel en sulfieten